Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aiaiiaiaiiai

jestem beznadziejna

Polecane posty

Gość aiaiiaiaiiai

nie wierze w siebie, mam kompleksy, nie mam znajomych, fajnej rodziny, przyjaciolki, o milsci nie wspominajac,,w mojej rodzinie sa choroby psychiczne, nie mam nawet do kogo ust otworzyc

Gość masakraaaaaaa
a próbowałaś to zmienić? skąd jesteś?

Gość aiaiiaiaiiai
wlkp jak zmienic? :( mam chodzic z kartka na czole, szukam kolezanki?

na czole może być niewygodna... lepiej na plecach przyczep :p

Gość aiaiiaiaiiai
:(

a coś takiego jak czat? można poznać fajnych ludzi może to nie to samo co wyjście do kina itd ale można sobie pogadać

Gość aiaiiaiaiiai
latwo mowic mam e-znajomych ale z daleka,

Gość aiaiiaiaiiai
znow bede beczec

nie martw sie slonce ja z kolei nigdy nie zwiaze sie z Polakiem i nie potrafie wybaczac mimo to mysle o sobie jak najlepiej buziaczki :)

Gość jhg
ja tez mam jak autorka

niestety nie potrafie pojąć jak to możliwe żeby ludzie nie z własnej woli mogą nie mieć nawet przyjaciółki czy kogokolwiek poza rodziną . Nie chcę Cie dołować, ale coraz częsciej myślę o tym... i kurna, zrób coś z tym. Kup sobie odjazdowe ubrania, odwal sie na cacy leć na impreze i poznaj kogoś... proszę, spróbuj chociaż.

Gość aiaiiaiaiiai
zawsze bylam zamknieta w sobie

Gość akilegna
J mam podobnie wiec moze zalozmy jakas grupe wsparcia :-/

Gość aiaiiaiaiiai
poza tym codziennie zjadam glowke czosnku na surowo, nikt nie docenia tego jak dbam o zdrowie :(

Gość aiaiiaiaiiai
mam 17 lat

Looooser, ale w takim miejscu najłatwiej kogoś poznać . Bo impreza to impreza, miej się człowiek krępuje podejść . A w kinie cieżej jest się podsiąść i zacząć coś gadać... Ludzie uciekają od takich bo są zaskoczeni i myślą Bóg wie co o takich osobach . Sory.

Gość akilegna
ja tez jestem zamknieta w sobie, mam "swoj" swiat w pewnym sensie, kiedy jestem z duza grupa ludzi to sie w nim zamykam,i obserwuje....... wole sie zamknac w sobie w strachu przed odrzuceniem przez innych. Moja wiara w siebie jest rowna zeru...i naprawde ciezko jest zmienic swoj poglad o sobie.

Gość aiaiiaiaiiai
lubie imprezy, kto tu mowi ze nie lubie, zawsze jakiegos zaliczalam w kiblu ale nigdy jakos nie przeksztalcilo sie to w cos trwalego

Gość akilegna
o chryste panie- uwierz ze czasem mozna niemiec nawet jednej kolezanki z ktora mozna by pojsc na impreze.... aiaiiaiaiiai- a z jakiego miasta jestes?????? jestes mlodziutka jeszcze wiec moze to poprostu nastoletnie hormony

Looooser, a Tobie imprezy pewnie kojarzą się tylko z techno i jakimiś rombankami, alkoholem, ziołem i bójkami . różnotematyczne są . Impreza nawet jakieś święto miasta w którym mieszka, czy we wsi.. Impreza to super duże słowo.

Gość aiaiiaiaiiai
jaki podszyw idioto, to jestem ja! jestem wlasnie ladna, mam 170 cm wzrostu i waze 87 kg, mam piekna kobieca figure

masz 170 cm wzrostu i ważysz prawie dziewięć dych i masz jeszcze piękną kobiecą figurę... :D:D

Gość akilegna
Looooser - skoro brak nam wiary w siebie to napewno nie uwarzamy sie za boginie.... jednemu moglabym sie podobac a drugiemu nie uroda pojecie wzgledne, sam musialbys ocenic... Podszywy, autorko zaczernij nicka

Gość aiaiiaiaiaiia
dziekuje podszywom, ostatnia moja wypowiedz to, ze zamknuieta w sobie ejstem nie moglam pisac, bo mnie nie bylo, ide spac, moze jutro bedzie lepiej dziekuje