Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szara osóbka z tłumu

Tragedia Narodowa. Jak oceniacie śmierć prezydenta i wielu głów państwa ??

Polecane posty

Mi jest smuto... zginęli ludzie.... w tym dużo młodych osób które życie miały jeszcze przed sobą - chodzi o np. obsługę samolotu. Jedna ze stewardes miała 22 lata. Ludzie którzy byli głowami państwa większość życia miel już za sobą, wykorzystali je.... na pewno dobrze dla siebie, ale nie wiem czy również dla dobra Państwa. Współczuje, ale ciesze się jednocześnie że będzie możliwość obstawienia stołków przez osoby bardziej kompetentne co więcej wniosą dla Polski. To tragedia, ale może będzie dobra dla nas Polaków, przyniesie jakieś pozytywne zmiany! Bóg przecież bez powodów nie skazała ich na śmierć. Może sobie zasłużyli działająć na szkodę panstwa? Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy, ukarał ich pewnie nie bez powodu. Myślicie że to nam na dobre wyjdzie?

Gość bozi nie ma
z tym bogiem ,to jakas obsesja chyba,jak się coś uda,to zaraz mówią,że to dzięki bogu,jak tragedia,to mówią,ż e bóg tak chciał,banda nawiedzonych kretynów,hahahaaa

Gość brak slow...
na taka idiotke,to byli tez ludzie nie wazne ze politycy nie musieli zginac,zastanow sie troche co piszesz😠

Gość autorko jestes faktycznie
szara i ograniczona w mysleniu,a twoj topick to marna prowokacja

Gość przestańcie z siebie
robić idiotów wypisując te brednie albo w koło teorie spiskowe, albo "nie bez przyczyny", albo zasłużyli sobie na śmierć

Gość dlaczego tak zioniecie jadem?
nie mozecie napisac czegos rzeczowego?

Gość 46
a ja mysle ze katyn upomnial sie o swierza krew zeby caly swiat sie o nim dowiedzial

Gość asdasdasdasdsa
A ja myślę sobie, że za kilka dni wszystko się skończy i znowu wrócimy do swojego polskiego bagienka pełnego gnoju, wyzwisk, złości itd. TO co dzieje się teraz to efekt chwili, wpływ emocji i tego jak POlacy potrafią się jednoczyć gdy jest źle. niestety gdy jest dobrze - zapominamy o tym...

Katyń się upomniał i Bóg się upomniał. Może dzięki temu więcej osób dojrzy tragedię z przed 70 laty z katynia. To może było powodem śmierci prezydenta, tym się na pewno Polsce przysłużył. Może inne państwa życzliwiej na nas popatrzą, a i rządy w naszym kraju będę lepsze. Ale ten wypadek, dał szanse młodszym i pewnie lepszym i nie zmanierowanym na zarządzanie naszym krajem. Jestem przekonana i chce wierzyć że teraz będzie lepiej.

Gość dobrze powiedziane
jest z niego nareszcie jakiś pożytek