Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bułka z masłem..:-(

A gdzie Pierwsza Dama?

Polecane posty

Co się dzieje z jej ciałem? Dziwne troche, powinni wrócić obydwoje.

Gość dobre dobre dobre
jeszcz4e jej ciala nie zidentyfikowano (chyba) bo inaczej razem by ich podrzucili a nie na raty. tak mi sie wydaje

Gość nknlknlk
kurwa, nie oglądasz TV? ciało nie zostało zidentyfikowane!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość nutryja
tylko dziwne to trochę. musieli siedzieć obok siebie. jego ciało jest w na tyle dobrym stanie, że brat go rozpoznał a co z nią się stało? powinno być w podobnym stanie

Gość dobre dobre dobre
tiramisu czemu? w sumie z całej tej szarańczy chyba rózniez jej mi najbardziejz zal, kady sie smiał ze taka szara mysz ale własnie mnie ujeła jej skromnosc i ta skromnosc :(

nie k... człowieczku nie oglądam. odrobine kultury....ludzie. Tak sobie pomyślałam, skoro jej nie zidentyfikowano to jej ciało jest gorzej zmasakrowane? Skoro siedzieli obok siebie? Czy identyfikacji może dokonać najbliża rodzina? A jak wiadomo, (szanowno koleżanko/kolego) jutro rozpoczną się identyfikacje. Mi też jej żal chyba najbardziej, zawsze obok męża.....

Gość ej no....................
jak można napisać " szarańczy".. Ci LUDZIE zginęli w tragicznym wypadku!!!!!! Nie ma ich już... po co ich obrażać.

Gość malutttttkaaa
jest mi jej najbardziej zal :( nie rozumiem dlaczego nie poczekali na ciało pani Marii. przeciez oni powinni byc w takiej chwili razem :(

Gość spec pułk
to ze siedzieli fotel w fotel nie oznacza ze oba ciala powinny byc w takim samym stanie. samolot sie rozpadl, zapalil... moze ona byla w jakiejs oderwanej czesci? moze sie zapalila? albo siedziala ze strony od ktorej samolot uderzyl w ziemie?

Gość nknlknlk
jak tv nie oglądasz to pełno takich info w necie, nawet tutaj już ludzie o to pytali. trochę samodzielności :o

mowili, ze poza Prezydentem, jest 10 cial, ktore mozna zidentyfikowac (po wygladzie), jest jeszcze 14, ktore mozna rozpoznac po znakach szcegolnych (ubraniu, rzeczach przy ciale), a pozostale osoby bedzie sie identyfikowac po testach DNA

Gość jgkfdsjklsddkfjs
Ale przecież mówili,że Jarosław Kaczyński rozpoznał brata i bratową.

20:31 [zgłoś do usunięcia] pilote3 Ją za życia było ciężko zidentyfikowac, a co dopiero po śmieci ludzie miejscie troche kultury i nauczcie sie ze niektore zarty w penych sytuacjach sa naprawde niesmaczne. w oborze sie wychowaliscie?

Chodzi mi głównie o odpowiedz, czy identyfikacji musi dokonać tylko i wyłącznie najbliża rodzina? I myślę, że powinni wrócić razem, oglądam tv, przeglądam Internet, a na kafe dziele się wsoimi myslami. Pozdrawiam.

Gość jgkfdsjklsddkfjs
Jarosław pojechał na miejsce tragedii,żeby zidentyfikować ciała.

Gość pilote3
Ameryka, bardzo boli mnie twoja ciemnogrodzka "kultura" :classic_cool:🖐️

Gość spec pułk
poprawka. 14 cial mozna zidentyfikowac wizualnie, 10 po ubraniu i znakach szczegolnych

bo ona byla wysmiewana przez ludzi jako ta "brzydka i zle sie reprezentujaca", a tak naprawde byla dobrym czlowiekiem, pomagala ludziom bez medialnego szumu... szlachetne.

Gość z tego co mi się o uszy obiło
to nie musi byc najbliższa rodzina - zwłaszcza, że zdarza się, że ktoś nie posiadał takowej. no ale wiadomo też, że do identyfikacji nie wysyła się jakiegoś dalekiego kuzyna, który ostatnio widział cię 17 lat temu na weselu cioci basi... ale mnie to właśnie cały czas zastanawia - wczoraj podawali, że jarosław zidentyfikował dwa ciała, a teraz już nie, że tylko brata...

Więc dlaczego teraz mówią, ze rozpoznał brata. Boże no co, rozmyślil się?Chociaż dziś na Krakowskim słyszałam jak ludzie mówili, że szukają jej części ciała...boże tak mi jej żal....

Gość Kaaaśśś
A mi najbardziej żal matki prezydenta, jego córki i brata.. Jego matka walczyła ze śmiercią, niedawno wyszła ze szpitala.. a tu taka tragedia.. Wyrazy współczucia

Gość fsffggg
Ponoc prezydentowa nie siedzi z prezydentem tylko "zabawia" , dotrzymuje towarzystwa reszcie pasazerow....

Gość dziwni ludzie..
czemu obrazacie kogos nawet po smierci widac pokolenie dody ludzie czy wasze mozgi zatrzymaly sie w X wieku

Gość na serce
Widzieliście o godz.20.00 w polsacie Jak Marta strasznie płakała. Jak mi jest jej żal.

Gość pilote3
"Do Sratatatatatatatatatatatatatat" Mam kolegów z Ukrainy. Organizują wycieczki do lasu. Zapoznać cię z nimi?

Gość na serce
pilote jest p[ierdolnięty.