Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka234,

Czy dzwonicie do facetów po zapoznaniu się?Faceci jak myslicie?

Polecane posty

Gość anka234,
setunia >> wczoraj myslalam podobnie (o tej nachalności) , ale dobrze, ze sie odezwalam wyszlo mi na Plus hehe :)

setunia Nie pomyśli tak. Mężczyźni też lubią gdy druga strona zabiega, to podbudowuje nasze ego. Wstyd przyznać ale tak jest.

Gość Maleczka
miałam faceta który wysyłam mi 4 typy smsów: 1. dzień dobry kochanie 2. co słychać słońce? 3 zawsze muszę się pierwszy odzywać, bo sama się nie odezwiesz 4. dobranoc kochanie. Osobnik był bardzo nie kumaty, ale za to bardzo urodziwy, a jakoże nigdy nie miałam tak bardzo przystojnego faceta to przymykałam oko na jego niedobory intelektualne

Gość anka234,
dobranoc >>> setunia jutro napisz jak sie sprawy maja ;)

Gość Maleczka
miałlo być : "który wysyłał mi"

anka234, No właśnie nie bardzo fajnego dlatego napisałem żebyś mnie nie straszyła. ;)

Maleczka He he. Przynajmniej szczerze powiedziane. Można się pokazać na mieście tylko żeby się nie odzywał. ;)

Gość Maleczka
dokładnie :), nawet zabawne to było

Domyślam się. Ale pewnie był dreszczyk emocji gdy napatoczyli się znajomi.

Gość Maleczka
dodam jeszcze że dzień w dzień wysylał mi smsy o tej samej treści, co mnie zaczynało denerwować

Gość Maleczka
moich znajomych nie poznal, za to ja poznalam jego znajomych. :-S

Może miał ustawione jako szablony sms. ;) Faktycznie dobry zawodnik ale nie można mieć wszystkiego. Najgorsze że nawet najpiękniejszy obraz kiedyś się już opatrzy i wtedy to juz przestaje być takie pociągające.

Drogie Panie późna pora i trzeba się żegnać. Spokojnej nocy wszystkim życzę i dziękuję za miłą konwersację.

Gość anka234,
Dobrej nocki, miłych snów >>> grubyyo również dziękuję za Twój odzew (wiesz jakie to dla mnie wazne ;-) i za sympatyczną rozmowę :)

🖐️:) mialam pisac wieczorem ale odnalazlam top i pisze juuz oczywiscie jeszcze nie napisalam do niego on sie do mnei nie odezwal wczoraj w nocy znowu zalogowal sie na tym portalu nie wiem czy pisac teraz nie chce sie narzucac ale chbya napisze:) bedzie co ma byc:)

hej ;) no i neistety nie odpisal do tej pory moze sie tak odgrywa za to ze w przeszlosci ja czasami w ogole nei odpisywalam? ale kiedys mi nei zalezalo , dopiero ostatnio zaczelam doceniac te znajomosc ale jak widac , byc moze troche za pozno;>

Witaj. Przykro mi że nie stało się po Twojej myśli. Możliwe że faktycznie za późno ale na Twoim miejscu bym tak od razu nie rezygnował. Może jak zobaczy kolejną wiadomość to do Niego dotrze że coś ważnego się dzieje.

Gość rggj[rpwo
na portalu randkowym nie znajdziesz żadnego porządnego faceta! Przeleci i szuka nastepnej!

ja mysle ze predzej czy pozniej sie odezwie on nie jest z tych co od razu do lozka ida nawet ostatnio o tym posrednio pisalismy no chbya ze chcial mnei ajkos sprawdzic;)

"On nie jest z tych.." Wybacz ale tego nie wiesz tak naprawdę jaki jest. Na pewno nie umie się zachować jak prawdziwy mężczyzna i odpisać gdy kobieta pisze do Niego. Rozumiem że możemy nie mieć ochoty z kimś utrzymywać kontaktu ale wtedy należy to powiedzieć. Trochę dziecinne to zachowanie.

Gość anka234,
Witam Was moi mili setunia >> może jeszcze odpisze, ale każdą opcję lepiej brać pod uwagę, żeby jakby co zawód był mniejszy Mój kolega wczoraj też nie odpisał na wieczornego esa, dzis brak odzewu z jego strony, ale mysle, ze mozna uznac ten jeden dzien za przerywnik w komunikowaniu sie ;-) co myslisz o tym grubyyo?

anka234, Witaj, witaj. :) wersja oficjalna: też tak sądzę i przyznaję Ci rację wersja nieoficjalna: daj mi namiar na Niego to zaraz pójdę Nim potrząsnę bo mnie chłopina już zaczyna denerwować ;)

Gość anka234,
grubyyo >> ok dzięki :) jeszcze dzis dajmy mu spokoj, ale jutro jak sie nie odezwie to podam namiary ;-) ;-) ;-) a tak serio to moze jutro ja powinnam do niego zadzwonic ?

Gruby pewnosci nigdzy nei mam, ze on jest "inny" w koncu licza sie czyny nie slowa wlasciwie to nasz kontakt bardziej intensywny stal sie w ciagu ostatnich 2tygodni tak to wlasnie a to ja kogos mialam, a to on i odzywal sie pierwszy raz na miesiac i od swieta

no coz jakos na portal randkowy ma czas a na napisanie do mnei nie myslicie zeby napisac do neigo jeszcze raz i zapytac, czy cos sie stalo czy nie jest tego wart??

anka234, Myślę że możesz zadzwonić w każdej chwili, gdy tylko poczujesz taką potrzebę. Jakoś mało domyślny jest ten facet. :)

Gość anka234,
mam nowego newsa :) jednak zadzwonił, hupiiii :) grubyyo >>> jednak chyba trochę bardziej domyślny niz myslalam ;) (sugerujac sie poprzednikami)