Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka234,

Czy dzwonicie do facetów po zapoznaniu się?Faceci jak myslicie?

Polecane posty

setunia "w końcu liczą się czyny nie słowa" W życiu bym się nie spodziewał że kiedyś "usłyszę" takie słowa z ust kobiety. Przecież to filozofia mężczyzny. Zapytaj, nic Cię to nie kosztuje a rozjaśni sytuację trochę.

anka234, Weź dziewczyno idź w totka zagraj zamiast tu siedzieć na forum. Normalnie masz szczęście jakieś. Albo to wpływ naszych dobrych myśli. Hmmm ;)

setunia Zgadza się. Więc dla Ciebie słowa piosenki All Saints. You can tell me to my face You can tell me on the phone Oooh you can write it in a letter babe Cause I really need to know You can write it in a letter babe Albo jakoś tak bo już nie pamiętam dokładnie.

setunia Istotną kwestię poruszyłaś. Nie wiem czy akurat to pasuje do tej sytuacji bo ta znajomość dopiero pączkuje ale przychodzi mi na myśl takie powiedzenie : Tam gdzie jest miłość nie ma miejsca na dumę. Myślę że jakieś ciepłe słowa, napisz że Jego słowa sprawiłyby Ci wielką radość i bardzo na nie czekasz. Trochę pokory a może powiedzie się.

Gruby wow a ja chcialam napisac cos w stylu "ups. chyba niepotrzsebnie ostatnio tyle o sobie pisalam i pewnie stad to milczenie.."

moze napisze cozs w stylu "przykro mi , ze juz nie piszesz, kazdy Twoj esms wywolywal na mojej twarzy usmiech, a teraz tylko zastanawiam sie gdzie popelnilam jakis blad"

setunia Nie pisz o żadnych błędach bo to ukryty wyrzut a poza tym to miała być odrobina pokory a nie zaraz kajanie się. To ma być radosna wiadomość z nutą tęsknoty.

widac nie ejstem zdrowa osoba skort\ro takie wiadomosci wymyslam:/ i chbya juz Tobie tez zaczynam dzialac na nerwy niczego chyba do niego dzis nie napisze:o

no to jak mam sie dowiedziec dlaczego w koncu przestal pisac? wszystko jkest bez sensu:(

setunia Nie mam kwalifikacji by oceniać Twój stan zdrowia ale dla mnie to w pełni normalne że wyraziłaś tą wiadomością swoje uczucia. Każdy z nas zastanawiałby się gdzie popełnił błąd. Tak więc nie jesteś w tej dziedzina taka wyjątkowa. ;) Mnie nie działasz na nerwy, rozumiem co czujesz.

Gruby na raziue zadnej wiadomosci nei wyslalam chbya wysle pewnie rano bede zalowac;) ale jeszcze nie wiem co wyslac

setunia Odłóż tą kwestię do jutra bo dziś nie masz nastroju do komponowania radosnych treści i napisz Mu coś w takim stylu jak pisałem wyżej. Jak nie odpowie na taką wiadomość to nie wart zachodu.

Grunyy dzieki:) jestes naporawde fajnym facetem!:) szkoda, ze tak malo jest takich, z takim podejsciem jak Ty:) myslalam , ze tamten wlasnie taki jest eh;) dziekuje Ci za rady odloze te kwestie do jutra wieczor bo mam nadzieje, miec jutro bardzo zajety dzien by o tym nie mysle! dobranoc:) Spiju dobrze:)

Gość anka234,
"Tam gdzie jest miłość nie ma miejsca na dumę." myslalam, ze faceci nie lubia jak sie do nich jako pierwsza pisze/dzwoni bo wtedy gotowi sobie pomyslec, ze laska narzuca sie, chyba potrzebuje .... czy cos w tym stylu a Ty grubyyo rozjasniles mi troche sytuacje, ze nawet na poczatku znajomosci lubicie jak sie do Was pisze i to nawet mile, cieple slowka (najlepiej to z jakas pochwala;-) ) Właśnie od jutra zamierzam grac w lotka, bo to chyba dobra mysl jest ;)

Gość anka234,
setunia >> a moze po prostu napisac co u niego, jaki ma humor, moze ma zle dni i potrzebowalby wsparcia bratniej duszy (im chyba gorzej jest sie przyznac do slabszych dni niz nam :) Bądż dobrej myśli. Uściski dla Ciebie :)

anka234, Wszystko pewnie zależy od konkretnego człowieka z jakim się ma do czynienia ale myślę że każdy z nas potrzebuje docenienia, odrobiny zainteresowania i chyba niezależnie od płci. Kobiety są pełne uczuć i potrafią je wyrażać, mężczyźni są raczej jak żyzna ziemia, jakie uczucia zasieje kobieta to wyrośnie i odda. A pochwał naszemu próżnemu EGO nigdy za wiele. ;)

Gość anka234,
hmm tylko pytanie w jaki sposób je zasiać, żeby dobrze obrodziły :) ze mnie to raczej taki typ, ze facet musi zdobyc zaufanie, musze miec pewnosc , ze to dobry czlowiek i serio o mnie mysli (troche szczerych checi i inicjatywy z jego strony) dopiero potem moge sie otworzyc i dac to co najlepsze :)

Myślę że jedno nie wyklucza drugiego. Doceniaj Jego starania i nawet gdy nie zawsze wszystko będzie Mu wychodziło daj do zrozumienia że widzisz i cenisz to. Musi zdobyć Twoje zaufanie ale nie bądź Królową Lodu, odrobina ciepła i serdeczności doda Mu otuchy i łatwiej pokaże swe wnętrze. Najgorzej gdy widzimy że nasze działania nie odnoszą żadnego skutku, jednego to zmotywuje a drugiego zniechęci. A najgorzej gdy facet otworzy się a potem zniechęcony znów zamknie się w swojej skorupie. Trudno potem to naprawić.

Gość telegrosik 123
Hm, mądre odpowiedzi tu czytam i dyskusja na poziomie, może ktoś mi też pomoże ;) A co z sytuacja, gdy ja prowokuje rozmowę na komunikatorze, coś w temacie neutralnym, lub zwykłe cześć... on rozmowę kontynuuje, rozwija ... Obydwoje dużo gadamy, więc rozmowa się klei i często przeciąga, ale zawsze to ja muszę ten pierwszy kontakt nawiązać ;/ I tak wtóry raz to już dla mnie jest problem. Bo czekam i czekam na odzew, a po kilku dniach jak się w końcu odezwę, dowiaduję się w formie zaowalowanej, że on również czekał aż się odezwę... Dla mnie to trochę skomplikowane ;)

telegrosik 123 Widać brak Mu pewności siebie. Może spróbuj utwierdzić Go w przekonaniu że te rozmowy również dla Ciebie są miłe i czekasz na nie. Myślę że mamy tu kolejny przypadek obawy przed nachalnością. Koniecznie daj Mu sygnał że czekasz na Jego słowa. Poprowadź Go jeszcze trochę a nabierze pewności i nie będzie problemu.

Gość anka234,
grubyyo >>> pewnie trzeba dac danemu osobnikowi szanse na wykazanie sie prawda? nie mozna traktowac wszystkich i wszystko jedna miara (uprzedzenia w takich sytuacjach lepiej pozostawic w kacie tak jak i dume) Warto tez dac szanse na poznanie siebie przez innych. Dzięuję Ci serdecznie za dzisiejsze slowa, moze moglbys byc dobrym psychologiem kobiecym ... ? :) telegrosik 123 >>> może jest nieśmiały i brak mu odwagi na odzew jako pierwszy (ale ja w tej dziedzinie ekspertem nie jestem ;) ) A dzis juz Was zegnam bo jutro tez zamierzam rzucic sie wir pracy i musze nabrac sil Dobrej nocy wszystkich piszacym i czytajacym :)

anka234, Każdy zasługuje na swoją szansę i sam zapracuje na własną opinię. Dziękuję Ci za dzisiejszy wieczór, życzę spokojnej nocy i dużo sił na jutrzejszy wir. :)

Gość telegrosik 123
Dziękuję za miła i poniekąd pocieszającą wiadomość ;) Równiez życzę spokojnej nocki. Faktycznie, chłopakowi może brakowac pewności siebie, w otoczeniu sprawia wrażenie stanowczego i mało wylewnego, w czasie rozmów odnosze zgoła odmienne wrażenie. Zauważa różne rzeczy związane ze mną - że np. wydaje mu się że lubię kolor niebieski, bo często jestem w niego ubrana etc. (poznaliśmy się w tzw. "realu" i z racji pewnych obowiązków widujemy sie nie- prywatnie co jakiś czas ) I zawsze na koniec tak ładnie dziękuje za poświęcony mu czas, rozmowę ;) Prawie tak ładnie jak ty grubyyo ;) Pozdrawiam Może faktycznie powinnam jeszcze odrobinę zaryzykować....

telegrosik 123 Zaryzykuj. Nie ważne jakie wrażenie sprawia w otoczeniu innych ludzi, liczy się jaki jest przy Tobie bo to Jego prawdziwe ja. Jeśli jak piszesz zauważa szczegóły związane z Tobą to widać jesteś ważna dla Niego. Myślę że warto trochę jeszcze się pomęczyć a wyjdzie z tego coś wartościowego i pięknego. Czego Ci serdecznie życzę. Dobrej nocy Ci życzę i dziękuję za Twoje słowa.

Gość telegrosik 123
Mam nadzieję, że się powiedzie. Może on nie jest pewien, czy jestem sama, bo niedawno zakończyłam swój pierwszy za to długi i bolesny związek, i może się chłopak nie chce pchać między wódkę a zakąskę ? I próbuje się upewnić, że na pewno jestem sama, zanim cokolwiek się zacznie więcej... Dziękuję raz jeszcze.I wzajemnie :) Wszystkiego dobrego :)

🖐️ Kochani;) napisal do mnie esa jak juz prawie zasypialam przed 23 ja jemu na szczescie nic nie napisalam:P ten esms byl jakis taki inny ale to moze mi sie wydaje tak w kontekscie tego milczenia jego;) moze mu niedlugo odpisze albo napisze dopiero jak wroce do domu mysli spokojnych nie mialam, wiec spalam moze 5 h maksymalnie:przed 4ta sie obudzilam i juz nie moglam zasnac:/ ale to nie bylo spowodowane ta sytyacja tylko innymi wzgledami jak przezyje dzis to bedzie super:) milego dnia!🌻