Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka234,

Czy dzwonicie do facetów po zapoznaniu się?Faceci jak myslicie?

Polecane posty

setunia He he nasze pozytywne myśli chyba naprawdę docierają do tych facetów, cuda jakieś czy co. ;) Cieszę się bardzo że nawiązaliście ponownie kontakt, tylko tym razem pilnuj tego dobrze. :)

Gruby dzieki:) ja tez sie ciesze ale nie wiadomo, czy sie odzywa naprawde z dobrej wlasnej niepszym,uszonej woli, czy dlatego, ze tak wypada tak czy siak jest chbya ok nie wiem czemu ale napisal ze po pracy moze wybierze sie ze znajomymi do kosciola moze chcial dac do zrozumienia zebym nie pisala, nie przeszkadzala?

Nie rozkładaj teraz każdej Jego wiadomości na czynniki pierwsze i nie analizuj zaraz Jego intencji. Napisał do Ciebie i tylko to się liczy, przyjmuj to tak jak jest. Nie sądzę żeby chodziło o to żebyś nie pisała, raczej o to że nie będzie mógł na bieżąco odpowiadać.

Zabrzmiało to trochę protekcjonalnie, oczywiście nie takie były moje intencje.Przepraszam. :)

Gość tulipan.ona
Witam!!Dyskusja na poziomie :) sama jestem w takiej sytuacji jak dziewczyny.Nie wiem co pisac i czy wogole pisac,zeby go nie zrazic.tymbardziej ze powiedzial mi przez kwiatek ze boi sie zaangazowac. Ja tez nie chce zeby juz ,zaraz zaczelo sie dziac,ale chce zeby o mnie czasami cieplo pomyslal,tym bardziej ze jest nam bardzo milo w swoim towarzystwie.... eh faceci :)

Witaj Wiosenny Kwiatku ;) "powiedział mi przez kwiatek" To jakaś nowy typ komunikatora jest czy co? Kurcze nastolatkiem już nie jestem ale o takim nie słyszałem.Chyba nie jestem na czasie. :)

Tulipan to jakiego kwiatka od neigo dostalas>??? Tulipana?? Ja sie tam na tej calej symbolice kwiatow i ich kolrow nie znam i moze on tez dal Ci tego kwiatka bez takich intencji o jakich myslisz, tylko chcial po prostu sprawdzic Ci przyjemnosc:)

Setunia jak widzę podążasz tym samym tropem co ja. W pierwszym momencie też tak pomyślałem a potem przyszło mi do głowy że może chodziło o gg bo ludzie czasem mówią na komunikator kwiatek. He he nie jestem w tym sam. ;)

Grbyy piewszy raz sie spotykam z okresleniem "kwiatek" ktore mialoby oznaczac gg;)

Ha ha ,tak się zastanawiam jakie jeszcze wariacje na temat mojego nick-u zobaczę w Twoich postach. Kreatywna dziewczyna z Ciebie. ;)

Gryy n przepraszam za to przekrecania nicka:) Jestes naprawde wporzadku:) na pwn masz dziewczyne?;)

Nie ma sprawy, bawi mnie to po prostu. Odnośnie drugiego zagadnienia to pierwsze zdanie w mojej stopce jest na ten temat.

To tytuł piosenki i oznacza dokładnie stan mojego życia. Staram się podnieść po upadku.

no wlansie wiem ze to tylu dzieki google ofc i tlumaczony jest jako po jesieni czy jakos tak a w tekst calej piosenki na razie sienei wczytywalam anitez nie odsluchiwalam, bo dzis juz za zmeczona jestem:) skoro tak to przkro mi ze cos u Ciebie upadlo i sie skonczylo i mam nadzieje, ze szybko sie "podniesiesz":)

Nam tu swietnie doradzasz to i sam pewnie sobie poradzisz, a jak bedziesz potrzebowal popisac o wlasnych problemach to pisz smialo!:)

To piosenka zespołu Trans-Siberian Orchestra. :) Odzyskuję wiarę w kobiety m.in. dzięki takim rozmowom z ciekawymi i inteligentnymi kobietami.

Gruby aTwoja esk, jesli tak mogeo niej pisac, jaka byla? dlaczego to sie nie udalo????????

Gość anka234,
Witam wszystkich zgromadzonych tu forumowiczów :) Ja dziś chyba zadzwonie, a może napisze sama nie mogę się zdecydować eh za bardzo zmienna jestem :) tulipan.ona >>> czekamy na wyjawienie sekretnego słowa "kwiatek" :)

Ale mi temat nadałaś, a miał być taki miły wieczór. ;) Po prostu zakochała się w innym a po 7 latach nowa ekscytująca miłość jest bardziej pociągająca niż stara. Chciałem by była szczęśliwa więc musiałem pozwolić Jej odejść.

anka234, Witaj i ratuj bo setunia próbuje dziś na mnie swych tajemnych sił i chce wpędzić mnie w jakiś dóóół. ;)

Gryby to przepraszam, ze Cie zmusilam do wspomnien przez co Ci pewnie psuje humor juz wiecej teg nie zrobie 7lat to kupa czasu, wiec mowi to samo przez sie Anka dzwon! patrz motto w mojej stopce i dzwon:)

Gość anka234,
grubyyo >>> wróci, bo szybko przekona się, że mało jest wartościowych facetów setunia>>> fajna interpretacja wyrazenia "after the fall" o tej jesieni :)

Gruby jeszcze raz przeprszam jakbym wiedzial, ze to swieze "rany" , o ym nie pytala:( wiecie, co ja to jzu padam normalnie zaraz pojde spac przed snem chbya napisze do tamtego;)

setunia Nic się nie stało, wszystko w porządku. Napisz do "tamtego", kontakt musi być pielęgnowany.