Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka234,

Czy dzwonicie do facetów po zapoznaniu się?Faceci jak myslicie?

Polecane posty

🖐️ czasami takie slonce dla osob noszacych okulary korekcyjne , jest minusem:P mnei dzis moze troche przeszkadzac ale tylko do 13;) Gruby czyzbys zajmowal sie patrolowaniem plaz??????;)

Gość telegrosik 123
miłego dnia wszystkim ;) Oby wśród tej neiwesołej atmosfery każdemu zaświeciło dziś jego prywatne słonko ;)

setunia Nie zajmuję się patrolowaniem plaż ale dziś w nocy zajmowałem się bezsennością i nad ranem stwierdziłem że nie ma co się męczyć i wyskoczyłem nad morze powitać dzień. Taki poranny spacer daje naprawdę dużo energii, już prawie całą chałupę wysprzątałem. :)

Telegrosik fajnie napisane:) Gruby ale dlaczego spac nie mogles?:( to pewnie teraz odsypiasz:D ja jeszcze nei wzielam sie za spotkanie, bo niedawno wrocilam w tv wszedzie te uroczystosci zalobne to chbya sie wezme za odkurzacz

Nie szalej z tymi telefonami. Poczekaj do wieczora. Jak ma być - to będzie. A jak nie... - to i tak będziesz płakać.

setunia A gdzie tam odsypiam, pranie wstawiam właśnie. :) Gdybym wiedział czemu nie mogłem spać to pewnie jakoś bym temu zaradził ale nie wiem. To pewnie ta chmura pyłów wulkanicznych. ;)

ja tez sobie piore ale recznie rajstopki;) no i w miedzy czasie sprzatamj rozkrecam sie:classic_cool: e tam chmura pylu, mysle , ze cos podswiadomie Cie gnebilo;)

Taaa. Żebym nie musiał przypominać kto podświadomie mnie ostatnio gnębił. ;)

skasze z sosikiem i ogoreczkiem ze sloiczka:) obejrzalam sobie fajny stary film/komedie z 1967r. "nie daj sie usidlic"

Gość popatrz setka jakie to
dziwne pytanie bylo a nie ma :o ale odpowiedz została :-)

🌻

rzeczywiscie dziwne! bo sama widzialam to pytanie! co co trzeba to nie usuwaja!

właśnie

skasuja to sie nabazgrze nowe :-P

wlasnie nei rulez bo jak bylo trzeba i na mnei wredne pomarancze napadaly, to moderator nei zareagowal nic:)

Widocznie słabe masz dojścia do modów. Pomarańcze to nic, jakie mandarynki są agresywne. ;)

Gruby moze troszke:P:) ale moglbys odpowiedziec na pytanie:P ale nie za wszelka cene :) co masz w planach na dzisiejszy kwiuetniowy wieczor sobotni??;)

Uwielbiam duże rozmiary... owoców oczywiście. ;) Nie mam planów chyba że zaplanowałaś mi wieczór i spędzę go na odpowiadaniu na Twoje pokrętne i podchwytliwe pytania. ;)

Grybyy chbya jeszcze nei wiesz na co sie skazujesz:P lubie zadawac duzo pytan dla niektorych pytania sa czesto dziwne i dziwia sie ze zadaje takie pytania bo pytania te sa czesto drugorzedna i nei majace czestozwiaz\ku z tematem ale dla mnei maja zwiazek dla obrazu sytuacji;) to jzu takie zboczenie "zawodowe";) to na pewno tego chcesz?:D moze podrazymy temat owocow;) jakie owoece najbardziej lubisz?:)

marchewka jest warzywem:D nasze banany jesli chodzi o normy UE nei spelniaja wymnogow, bo nei sa praste ale ja ogolnie za bananami nie przepadam Zazdroszcze Ci troche ze mieszkasz nad morzem;) dlaeko masz trojmiasto?:)

Skoro tak straszysz to może powinienem powiedzieć jak rzecznicy prasowi : Proszę pytania przysłać meilem a my ustosunkujemy się do nich we właściwym czasie.:)