Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka234,

Czy dzwonicie do facetów po zapoznaniu się?Faceci jak myslicie?

Polecane posty

Gość telegrosik 123
Jak będzie trzeba to całemu inwentarzowi :) A co ja mogę na to, że to taka pierdoła jest no :)

Gość telegrosik 123
Poszło - trudno , nie będzie odp to nie . Będę przynajmniej wiedzieć na czym stoję i czy mam czego oczekiwać . Tekst poszedł neutralny, szkolny, więc nie powinien się czepiać że jestem nachalna czy coś - bo i de facto napisany tak, że nei wymaga odpowiedzi :)

Gość telegrosik 123
No bez przesady że NOW ;) Ale odp by się przydała, miło by było. Ale co tam. Test na zainteresowanie rozpoczety.

Gość telegrosik 123
Na razie lipa - ale czekamy dalej...

Ojj jakbyś się postarał to dałbyś radę dwa trzymać ;) Czekamy... czekamy .....

Gość telegrosik 123
Kciuki Wam mogą zdrętwiec zanim on odpisze coś czuję... Zastanówcie się nad tym czy rzeczywiście chcecie je dalej trzymać ;) .... To może trwale zaszkodzić zdrowiu ....

Jeśli o mnie chodzi to spoko, z deklem nie bardzo to i o palce nie będę się martwił. ;)

telegrosik >> zaszkodzic zdrowiu? chyba jedynie fizycznemu bo psychicznemu nic nie moze juz zaszkodzi ;) Damy radę, nie pękaj ;)

Właśnie wstawiłem mleko na kakao, spróbuj to zrobić trzymając kciuki. Powiedz temu gościowi że jest mi winien pół litra mleka i sprząta mi kuchnię. :)

Gość telegrosik 123
Nie nie napisał. Może lepiej puśćcie te kciuki co ? kakao wywre, a i tak niewiele z tego będzie. A żeby w Twojej kuchni posprzatać to przez cała Polskę musiałby jechac, więc szkoda takiej ofiary no :( Kurde, teraz mnie naszło na zrzędzenie. czego ja zreszta oczekiwałam ? Że młody, normalny chłopak z poukładanym od sufitem do mnie zarwie.... Za dużo bym chyba chciała. Do tej pory tylko jeden się na mnie połaszczył i potem miał setki pretensji, jak to ja powinnam być, żeby mu w 100 % odpowiadać... Szkoda gadać ...

Gość telegrosik 123
Niby ten kolega nieodpowiadający sam mówił, żeby się nie przejmować, jak nie będzie od razu odp. bo czasem ma włączony komputer a po prostu przy nim nie siedzi albo zajmuje się czymś innym i nie widzi że mu pisze ktoś, ze się nie gniewać mam o to, .... Ale.... No do jasnej cholery !!!

Gość telegrosik 123
nie będę go usprawiedliwiać. A przy najbliższej - o ile taka będzie - okazji prosto z mostu go zapytam, co i jak jest grane. Bo więcej się męczyć nie mam zamiaru. Albo lubimy ze sobą rozmawiać i się to z obydwu stron toczy jakoś albo nie lubimy - ale wtedy niech sprawa jest postwaiona jasno . !!

Gość telegrosik 123
Nie chcę innego ;) Taka małpa jestem, że innego nei chcę ;) Ten mi bardzo pasuje ;P

no ale nei dokonca Ci pasuje bo to ze sie nei odzywa to Ci przeciez nie pasuje

To teraz zacznie się najazd na facetów. ;) Jako jedyny obecny przedstawiciel stanę na barykadzie i z odsłonięta piersią będę bronił naszego honoru. Wpływ patriotycznego nastroju w kraju. ;)

Szkoda. :( Moje życie coś ostatnio bezbarwne jest i trochę urozmaicenia by się przydało.