Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mala_mania

Fochy.

Polecane posty

Co chwile strzelam fochy, dlaczego tak sie dzieje? Dlaczego płacze, kiedy chłopak zrobi nie po mojej mysli? Dlaczego jest tak, że czuję, że się od siebie oddalamy, spowodowane jest to m.in. jego milczeniem. Dałam mu wybór ja albo jaranie, powiedział, ze wybór jest oczywisty, że ja. A po 4 miesiącach jednak sięgnął po marysię... a ja przepłakałam całe 2 dni. Ma o to do mnie żal, ze się na niego fochuje. Kiedy nie spełnia żadnej obietnicy ! Kocham go kiedy jest ze mną nie potrafię się na niego złościć. Co jest ze mną nie tak ? Dlaczego tak bardzo boli mnie to, że zajarał? Dlaczego w ciągu 5 miesięcy drugi raz kupił bake? Dobrze wie, że mnie tym rani. Czemu ta baka leży 2 dzień kusi go, on po nią nie sięga bo wie, że będę cierpieć. Ale po co ją kupił? Po co ciągle mi truje, że bedzie jarał?

Gość Kocham Mocno
inne maja wieksze problemy: ona albo kochanka/zona itp

Gość kajtuś
wiesz...zalezy czy on jara od czasu do czasu czy codziennie... i czym sie zajmuje, jakie ma plany i cele.. jeśli zadnych, a interesuje go wylacznie jaranie to ja bym go olała.

Gość nhlidefw'oghdwrQ
drugi raz w ciągu 5 msc???? Kochana TO TRAGEDIA musisz PO PROSTU MUSISZ załatwić mu odwyk na monarze!!! Jest narkomanem

Kajtuś, kiedyś jarał codziennie. Od kiedy jesteśmy razem a jest to juz 7,5 miesiąca jak pisałam przestał, bo nie dałam mu wyboru. Nie miałabym nic przeciwko gdyby robił to raz na jakiś czas. I nie za dużo. Bo dostaję szału. Jakie ma cele? Póki co zamierza pójść na prawko, kupić samochód... ma mieszkanie. Potrafi zrobić dużo, jest pracowity. Strasznie go kocham i nie rozumiem swojego zachowania.

nhlidefw'oghdwrQ nie krytykuj. Chodzi mi o to, że przez 5 miesiecy nie chwytał... A tu nagle 2 raz ... w ciągu 3 tygodni.

Gość kajtuś
masz prawo do fochów, jesteś kobietą:). Masz też prawo nie akceptować używek partnera i po prostu odejść lub zaakceptować o takim jakim jest, w ostateczności próbować delikatnie zmienić. Jedno co ci mogę doradzić na pewno to konsekwencja bo jeśli spuścisz na chwilę z tonu on przestanie cię poważnie traktować. Jak powie że nie będzie palił to nie ma zmiłuj gdy mu się zdarzy.

Gość nhlidefw'oghdwrQ
patrz a ja myślałam że wezmiesz mnie na poważnie... :) słuchaj powiem ci tak- w miom sklepie polacy wykupili cały alkohol pod wpływem emocji ostatnich dni- wiesz takie jedno ppytanie z mojej strony co gorzej truje? a na początku martwiłaś się zmiennymi nastrojami u siebie- poczytaj o BORDERLINE. uważam że nie ma powodu do robienia tragedii, uważam że są poważniejsze sprawy a Ciebie odsyłam do publikacji ośrodków terapii uzależnień żebyś wiedziała na czym stoisz osobiście uważam że alkoholik jest 100 razy grozniejszy, ale sama też palę czasem więc mój głos uznasz za nieważny:) w każdym razie każdy działa na własną odpowiedzialność i w tym twój chłopak, nie zmienisz go na siłę ani nie przeżyjesz za niego życia jeśli ma się dowiedzieć że gandzia jest zła to muszą być jego wnioski a nie twoje

Jeju nie będę mu nic załatwiać, kocham go takim jakim jest, ale nie chcę by kurna jarał co przez dzień. Jeśli byłoby to naprawdę symbolicznie, jak Tomek twierdzi, 2 może 3 razy w roku, przy mnie.. to spoko. Nie przeszkadza mi, ale jak mu właśnie spuszczę z tonu jak twierdzi kajtuś to moje zdanie zacznie traktować lekceważąco, bo pewnie będzie twierdził, że przecież przyzwyczaję się.

Co do alkoholu to z tym akurat nie ma problemu ;) Jakoś nie chodzi pijany co chwile ;) Powiem tak, jest to rzadkością.