Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość logiczna

ludzie czy nie widzicie jaka jest przyczyna wczorajszej tragedii

Polecane posty

Gość logiczna

nie mam nic do bylego prezydenta kaczynskiego, ejdnak moim zdaniem to on spowodowal ta tragedie i ma na sobie smierc prawie 100 ludzi, 2 lata temu byl przypadek gdy chcial zmusic pilota do ladowania w gruzji ale pilot go nie posluchal, byla wielka wrzawa ze pilot go nie slucha, prwdopodobnie pilot wowczs uratowal mu zycie, wczoraj jenak pilot okazal sie za malo asertywny, ponadto byc moze dowdocy ktorzy tez tam byli mogli rowniez naciskac. pomyslcie wczesniej laduje samolot z dziennikarzami, rosyjski sie wycofuje, po co pilot mial by ryzykowac? tam, nie mieli szans wyladowac i jedyny logiczny wniosek to taki ze ktos dal polecenie aby probowac do skutjku, Rosja ostrzegala bialorus tez, ale nie nasz kaczor jest madrzejszy bo przeciez musi oglosic swoje przemowienie, inaczej by sie spoznil o pare godzin, gdyby go tam nie bylo tragedia nie mialaby miejsca, jest to wedlug mnie jedyna mozliwa rozumowa przyczyna tragedii, czarne skrzynki tego nie wykaza niestety, powinien dostac po smierci odznaczenie winnego smierci tych ludzi! jak sobie przypominam tamten przypadek sprzed 2 lat to juz qwtdy pomyslalam ze gdyby nie madry poilot kaczor by nie zyl, i nie dziwi mnie fakt ze wlasnie on tak skonczyl, byl uparty , nie mial prawa ryzykowac zyciem tylu ludzi

Gość dziwni ludzie..
tez tak pomyslalem hm kogo wina: 1 prezydenta 2 pilota 3 pogody 4 ruskich 5 donlada i społki