Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alortafafafa

nagość w rodzinie

Polecane posty

Gość alortafafafa

Dziś dowiedziałem się że moja dziewczyna (lat 19) często widuje nago swego brata (22) i siostrę(18) podczas prysznicu etc. A także oni ją. Czy mam się tym martwić, czy to jest normalne? Nago mam na myśli całkowicie

Gość JaroKa
calkowicie normalne. ja tez brata czesto widywalem na golasa

Gość alortafafafa
a czy to może mieć jakieś kosekwencje? mam przez okropne uczucie i nie wiem jak sobie z tym poradzić. ja nigdy nie miałem bliższych kontaktów z rodziną niz przytulanie i nie jestem w stanie tego zbytnio rozumieć. przecież osoby o przeciwnych płciach nie powinny tak po prostu widzieć siebie nago. Czyż nie?

Gość pilote3
Czemu nie? Może lubią się sobie nago pokazywac i kochaja się bardziej niż brat i siostra :classic_cool:

Gość alortafafafa
to na pewno nie. ale po prostu przez to czuje się... "uneasy".. nie wiem jak to przetłumaczyć na polski.

ja widziałam brata calkowicie na golasa i to często,ale to jak miałam 3 latka i się kapaliśmy :classic_cool: a ojciec co chwile świeci gołym dupskiem i pokazje swojego starego kutalonka :O:O i wchodzi mi do łazienki jak sie kąpie.No ale to juz trudno :(

Gość JaroKa
niełatwy:classic_cool:

dla mnie to jakies dziwne i troche nienormalne ale w niektorych rodzinach tak jest np. w rodzinie mojej koelzanki, onis ie tam nie wstydza nagosci , ona sie potrafi przy nas - koelznakach cala rozebrac lacznie z bielizna bo chce sie przebrac...dla mnie to strasznie krepujace:( ja bym tak nie mogla

Gość Astrin
U mnie jest inna syt bo prawie same kobiety: ale moja mama często chodzi nago- nawet jej mówię często" musisz tak nago paradować"- na co ona- "a co dupy nie widzialas, albo a co ładną mam dupę" itp ;D ogolnie w kontekscie zartu. Moja siostra tez zawsze łazi nago- często tez jak cos potrzebuję a siedzi sobie w wannie to sobie wchodzę coś wziać(zawsze pytam czy mogę) i tez nie ma z tym problemu. Natomiast Ja sama się wkurzam i "czaję"- jak to mowi o mnie rodzina ;D Takze moim zdaniem to nie jest nic dziwnego

a mnie mój stary wkoorwia :O:O ma obleśne ciało i nie powinien go od tak pokazywać.Tym bardziej,że wcale nie jesteśmy zżyci,wręcz przeciwnie :O