Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alortafafafa

nagość w rodzinie

Polecane posty

Gość alortafafafa

Dziś dowiedziałem się że moja dziewczyna (lat 19) często widuje nago swego brata (22) i siostrę(18) podczas prysznicu etc. A także oni ją. Czy mam się tym martwić, czy to jest normalne? Nago mam na myśli całkowicie

Gość 22356798
Ludzie się tu ze mną nie zgodzą, ale w kulturze nie ma czegoś takiego jak "normalność", to nieobiektywne. Ja akurat nie wyobrażam sobie czegoś takiego, ale np. w niektórych społecznościach to normalne. Kwestia kulturowa...

podobno normalne,wiele rodzin nie kryje się z nagością w domu,,,ale nie stety ja jestem z lekka zacofana w tej sferze i nie potrafiła bym tak:)

Gość 22356798
rowerka, nie potrafimy bo się wychowaliśmy gdzie indziej:D. Wszystkie poglądy człowieka, wyobrażenia, to to, co od dziecka wkłada mu się i co wpada do jego głowy- co czyni nas nieobiektywnymi istotami.

ale ja nie rozumiem co jest dziwnego w nagości?? co innego gdyby tam inne praktyki stosowali to byłby temat do niepokoju ale nagość??

Gość alortafafafa
prawda, po prostu nie jestem przyzwyczajony do takich rzeczy. Po dłuższym przemyśleniu, jest to normalne (względem tego że to są jestj brat i siostra - osoby z tej samej krwi, więc w sumie nie powinienem się temu dziwić, i teraz widze to już za całkowicie zrozumiałe)

Gość dfgdfgd
normalne to to nie jest

Gość True madafaka Kalafior
Normalne jest :P

Gość Pawełek1234567890
hmmm to jest tak ja mam tak jak twoja dziewczyna poprostu jak wychodze z lazienki paraduje poprostu nago tzn zaraz ide sie ubraz ale np u mnie w domu to normalne

Gość Kasia 15
Ja oddawna chodze nago i sie nie wstydze mamy ani taty oni to samo robia przy mnie

Gość uuuuuuupppppp
Kąpałam się z bratem do 17 lat.

Gość andzelika 16
kąpie się i to jest normalne ze brat wchodzi do łazienki np umyc zeby. latem na wakcjach często pływamy razem nago mamy takie ustronne miejsce gdzie mozna tylko dojechac rowerem. mysle ze takie podejscie do swojego ciała to fajna