Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jednaaa

Czy wy tez..

Polecane posty

Gość taka jednaaa

nie mozecie dojsc do siebie po tej tragedii? :/ nigdy nie przypuściłabym, ze bede w takim szoku, ze bede taka rozbita. Od wczoraj nie moge nic zrobic w domu, ani poza nim. Nie wiem co mi sie stało, nigdy nie uwazałam sie za patriotke.. chyba cos do mnie dotarło..

Gość taka jednaaa
aż mnie brzuch boli od tego wszystkiego.. jak oglądałam dzisiaj w tv jak niosą tą trumne.. same mi łzy leciały. a jak zaczęli grać ten marsz żałobny to już w ogóle :(

ja akurat tego nie oglądałam, ale jak pokazują zdjecia ofiar, to na prawdę przykro, przeciez wczoraj jeszcze żyli :(

Gość taka jednaaa
Ludzie, którzy uważają płacz po stracie tych ludzi za głupsto i debilizm, są dla mnie tak mało inteligenstki i wstecz myślący że aż szkoda słów :->

niesamowita tragedia, kto by przypuszczał..mnie się bardzo podoba to, że nie ma podziału w chwili obecnej na ugrupowania, teamy, kluby..oby to trwało jak najdłużej.. niesamowity Patriota..zresztą teraz wszyscy o tym mówią..

Gość taka jednaaa
mam tylko szczerą nadzieje, ze wszystkich polityków choc na czas wyborów połaczy ta tragedia a nie jeszcze bardziej porózni