Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladaco

Witam !

Polecane posty

ojej,no to super,że chociaż Tobie sie polepszyło :) czyżby coś sie stało?? ;) coś pozytywnego? ja też Was kocham,serio 🌻

ojej,no to super,że chociaż Tobie sie polepszyło :) czyżby coś sie stało?? ;) coś pozytywnego? %

Ja to sie tak ciesze, jak nigdy! nie powinnam wiem- ta katastrofa i cale zamieszanie w związku z nią, no ale... nie potrafie inaczej :P .. Dlatego chciałam Ci podziękowac friend :classic_cool: milky Tobie równiez.. :) tak za wszystko! ;)

też tak chcę !!!:classic_cool: ale ja to sobie chyba musze poczekać :( no to tylko gratulować i ... zazdrościć, nie no nie zazdroszcze, nie wypada :) ;) :P

oj nie! lepiej nie...:classic_cool: poczekam sobie do wakacji aż wróci :P Friend, już prawie północ... oj jak późno..:classic_cool:

nie no przecież rozumiem :) no to good bye my friend bye! 🌻 :) a ja się trochę poucze jeszcze :classic_cool:

wiedziałam,że Twój los sie kiedyś odmieni :) nie spodziewałam sie,że tak szybko to nastąpi...może u mnie też sie polepszy,oby ;)

ja bym jeszcze troche została..umyłam sie to moge siedzieć :) no ale skoro idziecie to dobranoc 🌻

ja jednak wole,jak ojciec mnie olewa,niż jak na okrągło sie czepia.Bo trzeciej opcji nie ma

no właśnie jak moi zaczną już się niby interesować to tylko poprzez krytykę, ciągle coś im nie pasuje wiesz co milky ja chyba tez się bedę zwijać bo musze rano wstać :classic_cool: papa🌻 :)