Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

creativka1202

Chcę popełnić samobójstwo

Polecane posty

Gość MarzenaMarzaca
po takim smieciu placzesz?!??!?!?!? wtydz sie glupoty a uczucia takiemu chamowi sie nie naleza!!!!!!!!!!!!!!

Witam ponownie. Dziś tez zle się czuje -chyba nawet gorzej. Jestem zamknięta w sobie, nie ma mnie dla nikogo. Na zabójstwo chyba się nie odważę. Szkoda moich bliskich. Będą cierpieć tak jak ja a może i nawet gorzej. Nie mogę im tego zrobić. Muszę się jakoś pozbierać do kupy a to jest takie ciężkie:(

Powinam chyba pomyśleć o pomocy psychologa. Ale czy to coś pomoże? przecież tak samo mogę rozmawiać tutaj z Wami. Chce jakoś wyjść z tego dołka. Nie chce się poddać.

boje się ze przydarzy mi się jeszcze coś gorszego... nie chce kiedyś być w podobnej sytuacji. nie potrafie pozytywnie myśleć

Jeżeli masz potrzebę żeby dużo rozmawiać to pisz tutaj.. Ja proponuję zająć się czymś, tak aby nie myśleć ciągle o tym cierpieniu. No i może jednak ta wizyta u psychologa.. gdyby forum kafeterii miało takie same rady i poglądy jak psycholog to takich ludzi nie byłoby bo wszyscy korzystaliby z kafe.. Trzymaj się :* 🌼 I pamiętaj,że czas leczy rany. Uwierz,że tak jest. Nie Ty jedna i nie ostatnia przeżywasz takie rozstania. Takich ludzi są setki. I żyją.

Gość zdradzony i oszukany
witaj creativka1202 wiesz ja też kiedyś chciałem to samo zrobić dziś tego żałuje , żałuje że prubowałem , zacznij pozytywnie myśleć, a powoli minie wszystko zapomnisz o nim i poznasz kogoś innego kto będzie ciebie wart jest wielu samotnych facetów tylko trzeba zmienić poglądy i szukać dalej

Wszyscy podnosicie mnie na duchu... ale nie wiem czy wytrzymam czy starczy mi sił... jestem taka rozbita czuję że powoli uchodzi ze mnie zycie mnie ma we mnie ani troche radosci...musze wziasc sie w garsc!

Gość Może tak, może nie
Witaj poownie autorko🌼 Jak dzisiaj Twoje samopoczucie?

Gość Może tak, może nie
ponownie! (zjadam literki:-(()

Gość Może tak, może nie
Nie załamuj się- DASZ RADĘ! Skoro inne sobie poradziły, to Ty też. Na wszystko potrzeba czasu- musisz być cierpliwa. Wiesz, że trzymam za Ciebie kciuki.

Gość Może tak, może nie
Jeśli Ci źle, to wylewaj swój ból na Kafe ( ale mi się rymnęło):-) Nie jesteś tu sama!!!

Gość Może tak, może nie
No pewnie,że dasz radę!

Byl całym moim życiem moja drugą połową najwspanialszym czlowiekiem na swiecie bez skazy....... a tu nagle takie wiadomosci...nie moge w to uwierzyć... rano jak się ubudziłam przez chwile myslalam ze to tylko mi się snilo- niestety to nie sen:(

Gość wiosennapani:)
wiosna sie budzi pieknie dookoła a Ty chcesz do zimnego ciemnego grobu.....bedzie dobrze ja tez kiedys cierpiałam i modliłam sie o smierc a teraz jestem najszczesliwsza:) głowa do góry

Gość Może tak, może nie
Nie tylko Ty zawiodłaś się na facecie, który był całym Twoim życiem- wiem, co czujesz:-( Ale pomyśl, że jest też dobra strona tego co się stało. Nie powinno się w ogóle stać, ale jeśli już musiało to dobrze że teraz a nie na przykład po ślubie i jak mięlibyście dziecko/dzieci:-(( A w jakim jesteś wieku?

Może te cierpienia zostana mi kiedyś wynagrodzone i będę znów cieszyć się każdym dniem jak dawniej. Bardzo bym chciała ale jaka mam pewność ze nie bedzie gorzej:(

Gość Może tak, może nie
To masz DOPIERO 23 lata:-) Jesteś jeszcze młoda!

Gość Może tak, może nie
Oczywiście, że będziesz szczęśliwa, choć teraz myślisz inaczej. Wszystko wymaga czasu i przemyślenia, przeanalizowania tego co było.

Gość iczi
Juz troche lepiej myslisz, tak trzymaj

to nie tylko podtrzymanie na duchu to też rady osób które to w większości przeszły, masz 23 lata jesteś młoda za rok może dwa wogle o nim zapomnisz, jak będziesz miała szczeście to szybciej, może trafi CI się wierny i normalny facet takich jest wielu, musisz czekać, tak jak ja i inni

wszyscy jak tracą kogoś to uważają że był/ była tą jedyną a później znajdują lepszą połówkę

Gość Może tak, może nie
Zdradzony i oszukany ma rację- w pełni popieram!