Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szop pracz

Mam już tydzień biegunkę-ratunku

Polecane posty

Gość szop pracz

Dziewczyny poradźcie coś bo ja już nie wiem czy to normalne. Otóż mam problemy z wypróżnianiem. Zażywam żelazo i do świąt miałam zaparcia. Potem w poniedziałek wymiotowałam i zaczęło się rozwolnieie. Cały tydzień wyglądał tak, że rano albo walczę by nie zwymiotować albo cokolwiek zjem boli mnie żołądek. Potem koło 13 zaczyna się normować i do wieczora jem normalnie. Do tego załatwiam się 2-3 razy dziennie ale...biegunkowo. Inaczej się nie załatwiam. Ciągle coś mi się w kiszkach przewraca. Nie wiem czy to poprostu dolegliwość ciążowa czy mam iść do lekarza. Szczerze czuję pewnien dyskomfort na myśl, że miałabym mu to opowiadać.Jakie jest Wasze zdanie? Może to dziecko mi uciska na coś?

Gość szop pracz
niebieska sukienka to ja.

powinnaś skontaktować się z lekarzem. może zadzwoń do gina to będzie ci łatwiej obgadać sprawę przez telefon? a może poradzi ci co masz wziąć lub zrobić żeby zatrzymać biegunkę i wymioty. nie wstydź się - dla lekarza to normalne i spotyka się z różnymi sytuacjami :) nie martw się :)

Gość koniecnie leć do lekarza

Gość ja tak mialam
na 2 tyg przed porodem, idz do lekarza predko

też skojarzyłam to ze zbliżającym się porodem - w ten sposób organizm oczyszcza się. koniecznie do lekarza - albo wizyta albo telefon