Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuska mamuski

jak go odzyskac???

Polecane posty

Gość mamuska mamuski
tak, znam swoja wartosc i dlatego chce poczekac, zobaczyc co bedzie dalej. Nie ukrywam, ze gdy pojawi sie w moim zyciu ktos inny, to go nie odrzuce. Jednak ojciec biologiczny to co innego jak ojczym :/ Sama mam obecnie ojczyma, z ktorym sie porozumiec nie moge :/ ciezko nam ze soba rozmawiac, nie chce miec tego samego pozniej, jak moj syn nie bedzie sie mogl dogadac z ojczymem :/ Jednak nie powiedzialam jeszcze, ze wroce do exa, chociazby z racji zaufania, ktorego jakos nie potrafie ogarnac

kobieto przecytaj sobie sama o ty piszesz...:O nie mierze Ci swoja miara tylko TWOJA miara . Sama piszesz , ze cos w Ciebie wstapilo. Pomyls co bedzie czulo dziecko jak sie z tym fagasem zejdziecie a jemu sie potem znowu odwidzi i znowu sobie pojdzie. Mysl glowa, GLOWA!!! NIE CHCE BYC dla ciebie zlosliwa tylko hcce zebys przejzala na oczy.

Gość mamuska mamuski
nie wiem o co Ci chodzi, bo ja NIGDZIE nie napisalam, ze chce uprawiac sex!!!!!!!! NIGDZIE!!!! Jakos nie czuje takiej potrzeby! A Ty ciagle o tym sexie! Pociag FIZYCZNY, czyli cialo, gesty a nie sex. Z reszta sex z moiim exem nie nalezal do najlepszych (swoja droga) nie mierzysz mnie moja miara, tylko chyba swoja, bo nie znasz mnie a mowisz, ze powinnam znalezc jakiegos pierwszego lepszego i isc z nim do lozka, skad Ci sie ten sex wzial? Sama chyba masz zapotrzebowanie

Gość mamuska mamuski
a to, ze cos we mnie wstapilo to nie ten Twoj sex, tylko to, ze nie potrafie dokladnie okreslic co do niego czuje!

pierdolisz jak potluczona, ze az zal czytac te twoje wypociny. Njapierw sama piszesz ze "ojooojjjjjjj- nie wiem czy go kocham, raczej czuje pociag seksualny, ale milosci to raczej nie jest" (czyli Twoim zdnaiem tu nie chodzi o sex. :O ) "ja tez do tej pory tak o tym myslalam, ale nie widzielismy sie 2 tygodnie i hmmm nie wiem jak to opisac ..... po prostu cos we mnie wstapilo" - tu tez nie hcodzi o sex. eee tammm , szkoda mi mojego czasu na takie glupoty. Rob dziewczyno co chcesz. Nie wiem po co zakaldalas ten temat przeciez czytajac twoje posty na 100km widac ze dalej chcesz z nim byc. Zalosne.

Gość mamuska mamuski
no i wlasnie widac jak potrafisz czytac! Czytaj do konca a nie czesc! Sama sobie dopowiadasz! ojooojjjjjjj- nie wiem czy go kocham, raczej czuje pociag seksualny, ale milosci to raczej nie jest. Chcialabym stworzyc rodzine synkowi takiej, jakiej ja nie mialam (moj ojciec umarl jak mialam 15 lat, a i tak nigdy z nim kontaktu dobrego nie mialam, w sumie nie gadalismy nigdy, tylko jakies drobne sprawy) -tu nie chodzi o sex!!! jagoda- dlaczego nie moge czuc do niego pociagu fizycznego? Jestem kobieta, czlowiekiem! dlaczego jest Ci wstyd, ze jestes kobieta jak czytasz moje wpisy? Ja nie moge miec uczuc? Nie podjelam decyzji! Poczekam ten okres, kiedy on bedzie za granica, pozniej wszystko sie wyjasni! A szacunek do siebie mam! Gdybym go nie miala, to bym sie nie zastanawiala czy do niego wrocic czy nie A TU DOKLADNIE NAPISALAM, ZE DECYZJI NIE PODJELAM .....Chyba tylko pociag fizyczny czuje do niego. Nie bylabym w stanie mu zaufac, gdy wiem, ze klamie. Chyba czeka mnie dalej samotne macierzynstwo,a tak bardzo bym chciala, zeby moj synek mial ojca przy sobie Szkoda pisac z kims, kto nie potrafi zrozumiec sytuacji. Dla Ciebie ja chce tylko sexu ! Sorry widocznie nie potrafisz doczytac wszystkiego, za to potrafisz idealnie komus cos wmawiac :P

ja wychodze z zalozenia, ze dwa razy do tej samej rzeki sie nie wchodzi. partner mial swoj czas i go nie wykorzystal. pokazal jakim jest gowniarzem, jednak wierze w to, ze ludzie sie zmieniaja, mniej lub bardziej, ale kazdy cos ze swoim zyciem robi. obserwuj i czekaj. czasu jeszcze troche chyba masz. a teraz jeszcze ten jego wyjazd. jezeli podczas tego wyjazdy skontaktuje sie z toba, zapyta sie o dziecko, ciebie, to znaczy, ze o was mysli i chce byc przy was. ten wyjazd bedzie w jakims sensie sprawdzianem.

Gość gość
Nie ma prostych sposobów. Kiedy już myślałam że straciłam go na zawsze zamówiłam urok miłosny na http://magicznerytualy.pl no i pomogło. Ale to już ostateczność.

Gość gość
Moj narzeczony rzucil mnie dla innej po 5 wspolnych latach... po miesiac wrocilismy do siebie. Niedawno odkrylam przez przypadek jego rozmowy z pewna laska.... o ciasnych c*pkach, swietnych jezyczkach, niepowtarzalnym smaku oraganow plciowych obojga itp. Nie mogłam Go stracić. Zamówiłam urok miłosny na http://urokmilosny24.pl- urwał z nią kontakt i nie widzi żadnej kobiety oprócz mnie

Gość gość
Skoro zostawił Cię w ciąży to na Ciebie nie zasługuje. Zasługuje co najwyżej na kopniaka w du... jest wiele matek które same wychowuję dzieci i sobie radzą, i w dodatku znajdują porządnych facetów.