Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiś_nia.

leki a ciąża

Polecane posty

Gość wiś_nia.

Staramy się o dziecko od kilku mc, 2 tyg temu zachorowałam mocno na zapalenie stawów, biorę silne leki, tabletki, zastrzyki, w ulotkach pisze aby w ciąży absolutnie tego nie brać. Teraz mi się okres spóźnia o 5 dni. Nie czuję żadnych objawów abym miała go dostać. Testu nie robiłam. Boję się, aby te lekarsta nie miały wpływu na zdrowie dziecka jeśli nam się udało.

Gość ojoojjjjjj
no to na co czekasz? moze ci się spóźniać przez chorobę ale jeśli staraliście się i jest szansa na ciąże to czemu zwlekasz z testem już 5ty dzień? mi dwa dni przed teminem @ wyszedł pozytyw to rób szybko i jak wyjdzie pozytyw to smigaj do lekarza- w tak wczesnej ciązy leki niemają zbytniego wplywu ale trzeba zebyś że przerwała albo zamienila jeśli to możlwe i brała witaminy

Gość wiś_nia.
...

Gość wiś_nia.
chwilowo właśnie nie mam ani na lekarza ani na test nawet, witaminy biorę sama z siebie już od kilku mc

Gość ojoojjjjjj
ja kupiłam test w makecie za 4 zł... w rosmanie są po 6 zł - i gdzie ty starasz się o dziecko jak cie na test niestać?? pomyśl toche!!!

Gość nie stać cię
na test ani na lekarza a na dziecko cię stać :o to jakaś kpina :o

Gość wiś_nia.
cały czas myślę, tylko właśnie przez te 2 tyg coś się dodatkowo wydarzyło, że dopiero za tydzień będzie znowu ok, ogólnie finasnowo jest ok, tylko teraz tak wyszło, nie sądziłam, że testy są po 4 zł....

Gość ojoojjjjjj
no ja kupiłam test z pepino o czułości 20 w auchan za niecale 4 zł i pokazał 2 dni przed terminem @ - a w rossmanie też są testy od 5,99 - a aptece owszem po 12 - 15 zł ale te z marketów niezawiodły mnie nigdy

Gość wiś_nia.
coś czuję, że wszystko będzie na raz, tradycyjnie