Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca. Wierność.

Wierność, kontrola telefonu...

Polecane posty

Gość w zwiazku od 20 lat
sfsdgsdgsdgsdgsdgsd Potwierdzam to z tym gadaniem o zaufaniu. Ja kiedys wdałam się w, nazwijmy to: "układ", choć do zdrady nie doszło, w absolutnie zadnym tego słowa znaczeniu... Wtedy codzień na tapecie padało: Czym sobie zasłuzyłam że mi nie ufasz (jak np tłumaczyłam z zbyt poznego poworu), albo wrecz panicznie "Jak mi nie ufasz to lepeij sie rozstanmy, bo to nie ma sensu" Oczywiście nie myslałam o rozstaniu tylko potrzebowałam pola manewru i bałam sie że w końcu wpadnę Normalnie nie ma tematu o zaufaniu;)

Gość gość
Polecam odwiedzić kontrolatelefonu.pl, dzięki tej prostej aplikacji dopadłam skurczybyka.

Gość ZaślepionaBardzo
Ja miałam podejrzenia że mój narzeczony mnie zdradza,znalazłam fajną stronkę i-mobi pl i skontrolowałam go ... okazało się że umawia się na boku z inną!!!

Gość gość
Jeśli chcesz wiedziec czy on Cię zdradza czy nie, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
A kiedy jesteś w porządku i kontroluje cię , dzwoni coc5:min. To jest chore , człowiek chory na głowe najlepiej nie mieć styczności że światem i siedzieć w domu i patrzeć w sufit i w niego jak w obrazek

Gość gość
W tych czasach w tej malej skrzynce jest prawie wszystko , wiekszosc sekretow .