Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasikakaaa

Praca telemarketing

Polecane posty

Gość Kasikakaaa

tak jak w temacie. mam zaproszenie na rozmowe kwalifikacyjna do telemarketingu, macie jakeis doswiadczenie z tego typu firmami i zajeciami?? Doradzcie cos ;)

Gość telemarketingggg
to najgorszy syf! Nie dość że dostajesz marne grosze, to po miesiącu roboty masz serdecznie dosyć. Tego się psychicznie nie da znieść... pracowałam w dwóch firmach telemarketingowych i powiem Ci nigdy więcej!

Gość Kasikakaaa
a jakie zarobki?? zli przelozeni czy o co chodzi??

Popieram,ja tez pracowalam w telemarketingu 1 miesiac,a placa zalezy od tego ilu naiwnych uda Ci sie namowic do kupna ,,czegos",ja wciskalam kit o wygranej wycieczce i faktycznie tak byko,haczyk byl na spotkaniu osob wygranych jak przyszlo im wykupic pakiet ubezpieczeniowy,daj sobie spokoj,wole isc gdzies posprzatac i miec nerwy spokojne.

Gość Kasikakaaa
Bo dostałam właśnie zaproszenie na rozmowe na telemarketing ;) i nie wiem co mam zrobic czy isc czy nie... nigdy nie mialam z tym do czynienia ;p pracowal ktos w Proinwest w Katowicach??

Gość Kasikakaaa
albumy encyklopedie branżowe, opracowania specjalistyczne itp.

Gość Kasikakaaa
Angellss a Ty na co namawiałas ludzi?? i z czym bylo zle?? psychicznie ciezka praca??

psychicznie bym sie wykonczyla, a musialam sprzedawac zestaw multimedialny do pierwszej pomocy..niby w kazdej firmie sie przyda, a caly dzien slyszalam wypad!, neichce tego!, spierdalac i takie tam...

To juz na starcie masz przerabane,to nie jest towar ktory latwo wcisnac i bedzie sie trzeba niezle nagadac zanim zlapiesz kupca,to nie trafiony towar w dzisiejszy rynek.

Gość Kasikakaaa
A jak wygladalo to finansowo u Ciebie?

Gość Kasikakaaa
A powiedzcie mi.. np. nie uda mi sie sprzedac nic z ciagu tego miesiaca to daja mi pelna podsatwe?? czy obcinaja ta pensje?

Gość Kasikakaaa
i wogole jak wyglada sytuacja z pracownikami ?? robia wyzysk na nowej osobie??

Gość Kasikakaaa
Ja nie znam

Przeciez to jasne jak slonce,jak nie sprzedasz nic w ciagu miesiaca to Cie zwolnia.

Gość Kasikakaaa
Na ile wam dawali umowe?? 2 tyg. czy miesieczne?

Ja dostalam tekst i mnie sprawdzali przez godzine jak sobie radze z wciskaniem kitu,po godzinie pani kierownik poszla sobie a ja zostalam do konca dniowki,na drugi dzien dostalam umowe zlecenie na miesiac.

Gość Kasikakaaa
joaska1 i ile pracowalas??

Gość Kasikakaaa
ktos jeszcze ma jakas opinie?

Z ciezka bieda miesiac,bo chcialam wziac wyplate za caly miesiac. Nie da sie poprostu dluzej,chyba,ze lubisz duzo gadac i masz dar przekonywania,ale i tak to syf jakich malo. Jesli juz chcesz sprobowac to chociaz znajdz firme ktora ma dobry i nie tani produkt do zaoferowania. Ja pracowalam w biurze podrozy,to jak udalo sie kogos namowic to chociaz nie za pare groszy,oprocz Ciebie musisz jeszcze zarobic na co najmniej dwie osoby nad Toba.

Gość odświeżam temat
ojejku ja jutro ide pierwszy dzien do pracy wlasnie w tym dziale... musialam tam isc bo potrzebuje kasy a nic innego nie bylo.. tylko w tym problem ze jestem dosyc niesmiala i nie lubie duzo gadac ani przekonywac do czegos w co sama nie wierze licze na to, ze dam sobie rade bo to praca przez telefon a nie bezposrednio z klientem, jak myslicie ?

Gość do Editha
Jaz znam tę firmę czyli et-Sukces co chcialabyś wiedzieć

Gość Katik
Co wiesz na temat tej firmy Bet-sukces to też telemarketing? Jakie warunki pracy co sprzedaje?