Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasikakaaa

Praca telemarketing

Polecane posty

Gość danko
Ja tez prosilbym wiecej informacji na temat tej firmy BET-SUKCES

Gość danko
Zostalem zaproszony w dniu jutrzejszym na rozmowe ale sie waham czy jechac,pewnie szkoda czasu co?

Gość Editha
ale do tej Bet Sukces w Katowicach? Danko i jak? Byles na rozmwowie??

Gość Editha
chce sie dowiedziec czegos wiecej o tej firmie, czy warto itd, jak atmosfera... wie ktos cos o tym?

Gość Editha
i jeszcze jak przebiega rozmowa kwalifikacyjna?

Gość Danko
Hej no i bylem tam wczoraj zobaczyc czy rzeczywiscie tak jest jak tu pisza,ze jest to telemarketing.Troche ludzi tam bylo.

Gość Danko
Nawet tam nie wchodzilem.Na poczatku jest okres probny jak wszedzie,trzeba sprzedac jeden artykul dziennie zeby sie utrzymac,czego dotyczy sprzedaz tego nie powiedzieli.Najlepiej samemu wybrac sie na rozmowe i przekonac sie czy taka praca odpowiada czy nie.

Gość Danko
Edith tu masz namiary na ta firme Katowice Ul.Wojciecha Korfantego 105 pokoj 226 (budynek restauracji Max).Powodzenia

Gość do Editha
Hej Editha a chcesz iść tam do pracy czy jestes z konkurencji? Co chciałabyś więcej wiedzieć?

Gość Editha
danko dzieki z info, a jak zarobiki??

Gość Editha
ja aktualnie nie mam pracy a cos by sie przydalo. np jaka jest atmosfera pracy i i le mozna zarobic? Bo to chyba zalezy od tego ile sie sprzeda, ale tak mniej wiecej?

Gość do Edith
No tak rozumiem Cie dobrze,ciezko teraz jest.Jaka jest atmosfera w pracy tego nie wiem,z tego co pamietam na poczatku jest okolo 1000 zl,raczej tak to działa, im wiecej sprzedasz ,tym lepiej dla Ciebie,zalezy tez ile płaca od kazdej sprzedanej sztuki. Wyslij sobie CV na ten adres email:biuro18@onet.eu Powodzenia

Gość dla edith
na rozmowie mówią że płaca 1200 netto plus prowizja 10 % a po tygodniu proponują ci o wiele niższą stawkę i 1/2 etatu a pracujesz 7 godzin

Gość Editha
do edith- ale piszesz o tej konkretnej firmie, tak? Bo wlasnie nie wie mczy isc w ogole na rozmowe!

Gość Editha
czy jest tu jeszcze Danko???

Gość fgfhhhg
olenka i co byłaś?? ja też mam tam rozmowe.

Gość Editha
a co trzeba sprzedawac no i ile mozna zarobic?

piszesz otym proinwest? I jak bylo na rozmowie, dostales prace? Warto tam isc?

Gość abbey
lepsza taka praca niż siedzenie w domu, ja pracowałam w Proinwest Katowice i nie narzekam. praca nie jest dla każdego, ale mają jasne zasady. i oni przynajmniej mają podstawe, nie tak jak inni, ktorzy płaca tylko jak cos sprzedasz, ale wiadomo ze trzeba cos miec aby cie nie zwolnili

Gość kwiatuszekccc
proinwest to jak dotąd najlepsza firma telemarketingowa w jakiej pracowałam. największy syf to słoneczna dolina i te wszystkie proforce i orange

Gość kwiatuszekccc
tylko nie mylcie z tym proinwestem na modelarskiej bodajze, chodzi o ten na p.skargi

Gość 87143687
ja prcowalam w telemark.i bylo super!!!

Gość Ero
W odniesieniu do wypowiedzi Amedy: A czy pracując za ladą w sklepach znanych firm i sprzedając ciuszki ze znanym logo wyprodukowane w Chinach za grubą kasę, też masz problemy z etyką oferując je niezamożnym ludziom ? Bo idąc Twoim tokiem myślenia, to cały handel jest nieetyczny. Rozumiem że bardziej etyczne dla Ciebie jest stanie w kolejce po zasiłek bo wtedy okradasz tylko nasze państwo, albo wylegiwanie się w domku, a za pieniążki od rodziców balujesz na imprezach. Pracowałam w Proinwest, owszem przyznam praca niełatwa i nie dla takich miernot jak Ty, ale pieniądze zarobione uczciwie, wydane w Polsce , więc mój podatek pójdzie na Twój zasiłek dla bezrobotnych albo z MOPSU. Pracę jak najbardziej polecam.

Gość elwuś
Prawda jest taka, że pracę w telemarketingu najłatwiej dostać, ale najtrudniej utrzymać. Radzę najpierw spróbować, a dopiero później oceniać i krytykować. Proinwest w Katowicach nie jest zły, tylko wiadomo trzeba umieć sprzedać min. 3 książki/dzień. Ale pokażcie mi firmę gdzie będą was trzymać bez wyników

Gość cyt.telemarketer
Moze teraz ja sie wypowiem... Jeszcz jakies poltora roku temu nawet nie spojrzalabym na ofere pracy przedstawiciel handlowy cz telemarketer. Potem troche przez przypadek dostalam prace jako telemarketer w jednej z duzych firm swiadczacej uslugi. Na początku swierdzialam ze to tylko na chwile bo przeciez ja jestem na 5 roku studiow, mam wieksze aspiracje itd itp. Ale spodobalo mi sie... Nie wciskalam ludziom zadnych kitow (kontaktowalam sie tylko z firmami, B2B), zdobywalam informacje od klientow, moim celem bylo wspieranie naszego dzialu sprzedazy, zeby handlowcy mieli juz utarte sciezki widzieli do jakich firm w oglole warto uderzac. Musze przyznac ze duzo sie nauczylam. Wierzcie albo nie , ale same kontakty telefoniczne z szefami logistyki zarowno srednich firm jak i duzych koroporacji moga duzo nauczyc, samo "obycie sie" w takich rozmowach jest wg mnie wartosciowe. Wydaje mi sie ze zawod teremarketer czy przedstawiciel handlowy jest w Polsce zle postrzegane wlasnie dlatego ze wiekszosc ludzi tak naprawde guzik wie na czym polega ten biznes. w telemarketing inwestuje coraz wiecej korporacji, to jest bardzo duze wsparcie dla ich dzialow handlowych. Obecnie pracuje jako przedstawiciel handlowy w kolejnej korporacji. Mam swoich klientow o ktorych musze sie troszyc (tzn firmy) , moim zadaniem jest takze pozyskiwanie nowych. Uslugi ktore sprzedaje naleza do najdrozszych w branzy. Praca dosc stresujaca ale tez nie nudna, na rozmowach kwalifikacyjnych jest duzy przesiew (musialam przejsc 4 rozmowy aby otrzymac prace), okrres probny rowniez nie nalezy do najlatwiejszych. Nie zamierzam pozostac na tym stanowsiku do konca zycia ale obecnie naprawde ucze sie wielu rzeczy ktore potem na pewno mi sie przydadza kiedy bede starala sie o jaks inna prace za kilka lat (chocby umiejetnosci komunikacji) Zachecam wiec aby tego rodzaju ogloszenia nie skreslac od razu , moze warto zobaczyc w praktyce jak to wyglada, a nie opierac sie na nie sprawdzonych informacjach Pozdrawiam

odświeżam. Ile może zarobić telemareketer? I czyzawsze jestpodstawa i premia?

nikt tutaj nie pracuje w tym zqodzie?? Wato czy nie/

Gość babkaaaa
kto ma numer telefonuu do nich???