Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24Ola24

On prawiczek?

Polecane posty

Gość 24Ola24

Mialam wtedy 22 lata a on 23 lat, kiedy przezylam z nim swoj pierwszy raz. Opowiadal mi ze mial dziewczyny na jedna noc, ze zazwyczaj prezerwatywy kupowal w aptece, ze dwa razy robil to analnie, ze raz dziewczyna poprosila go zeby skonczyl jej na twarzy i ze pierwszy raz zrobil to jak mial 17 lat. A teraz mowi ze to ze mna przezyl swoj pierwszy raz i nie wiem co mam o tym myslec? Co mam o tym myslec?! Osobiscie mu nie wierze ze to zemna przezyl swoj pierwszy raz...Prosze o wasze zdania na ten temat.

Gość 24Ola24
Widze ze nikt nie napisze nic ;(

Gość takajednamalami
rzadko, ktory chlopak przyzna Ci sie ze jest jeszcze prawiczkiem... roznie to moze byc z Twoim przypadku... a mowilas jemu cos o tym, ze to byl Twoj pierwszy raz i ze wolalabys z prawiczkiem to zrobic i ze Ci przeszkadza ze on juz robil "to" wczesniej...?

Gość Krupik
Powiem szczerze... że to dziwne.. pytanier tyko.. czy to takie istotne że kogoś miał przed Tobą czy nie... :) bo jakoś mi się dziwnie wydaje.. że opowiadanie swojej partnerce że poprzedniej spuścił się na twarz --> nie zaciągnie jej do łóżka :) .. jeśli wiesz o co mi chodzi :)