Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klds

chusteczki - które najlepsze?

Polecane posty

Gość klds

są juz tutaj tematy na temat pampersów i zdania na ten temat są podzielone, ja chcialabym sie dowiedziec ktore wg was chusteczki są najlepsze do obcierania pupki i nie tylko... Probowalam juz roznych ale żadne mnie w 100% nie zadowalają. Oto moje spostrzeżenia: Pampers Slep & play - dobre, jedne z najlepszych jakie uzywalam, odpowiednio nawilżone tylko mają zbyt ostry zapach Tip - wogole chyba nie są nawilżone choć odczuwam takie wrażenie Tesco fioletowe - to co tip Tesco niebieskie z plastikowym zapięciem - najlepszy zapach, odpowiednio nawilzone tylko cena wyższa niż pampers Slep & play chusteczki babydream (rossaman) - szybko wysychają, zapach ok

Gość pani doktorowa
ja polecam tesco niebieskie - mają nadelikatniejszy zapach, wszystkie inne nam obrzydły a szczególnie bambino.. ojjj one po prostu śmierdzą to samo te pampersa sleep&play

według mnie najfajniejsze są todisy ale piekielnie drogie ( a przecież to niwea wiec nie wiem czemu kosztują prawie dwa razy tyle co inne :-/ ) A z tych w normalnych cenach to super są dzidziuś clinick i jest kilka zapachów do wyboru. Mnie najbardziej się takie zielone podobają.

ja polecam.... wszystkie bo nie widze w chusteczkach wiekszej roznicy. No moze w cenie - zawsze kupuje te co sa akurat a promocji. ale macie problemy :D

Gość klds
ja nie nawidze cleanic - są beznadziejne - śmierdzą

oj jest zdecydowana różnica. Niektóre z tych no name tanich są tak beznadziejne ze w opakowaniu jest woda tzn jakiś płyn . Jak się przechyli otworzoną paczkę to ten płyn się wylewa. Już 2 razy się z tym spotkałam :-/ Inne są tak nawilżone jak zwykle higieniczne i zupełnie się nie sprawdzają bo trzeba przed użyciem je zamoczyć (więc po co w ogóle kupować takie? ) Fajne są tez dada z biedronki.

Gość klds
dada z biedronki wydają mi sie za śliskie - ciężko jest czyms takim zebrac kupke

Gość hipp sa wg mnie ok

Gość tylko jaaaaa993
ja tam kindi nie lubie, kiedy kupilam 4 paczki razem bo piszą ze jedna jest gratis to sie skusilam i oddałam kolezance bo tego czuc nie szło, smród straszny. Za to lubie niebieskie i zielone z tesco.

Gość jkhkjhj
Żadne :-) Najlepsza woda do przemywania, bo wkońcu my też się podmywamy wodą, a nie chusteczkami :-/

Gość Blekit Oka
dzidziuś -ok zielone herbaciane czy ziołowe dzidziuś-różowe- super olejek już w nich jest więc nie trzeba dziecka olikwoac wickens (czy jakoś tak) niebieskie- kaufland -zapach ok nawilżenie ok

Gość ej powiedz
ja uzywam niebieskich z tesco. najlepsze jak dla mnie.no i cena atrakcyjna :)

Gość tylko jaaaaa993
niebieskie z tesco są pomimo wszystko coraz drozsze

Gość tylko jaaaaa993
ostatnio jak sie nie myle byly za 5,45zł to juz jest drogo jak na chusteczki

Gość przede wszytskim
takie ktore maja najmniej chemii bez parabenow itd dobre sa z lidla,hipp ok ,z rossmana pampersy nie za dobre

Gość przede wszytskim
i patrzcie zeby byly bezzapachowe bo te z perfumami moga podrazniac i uczulac czyli bezzapachowe i bez chemii najlepsze

Gość nunonunonunonuno
nivea pur najlepsze wg mnie a kupuje bobini z klapka do torby bo nie wysychaja albo te co sa w promocji,rossman szybko suchy ,dada ok ale mdli mnie od zapachy

Gość mmmmkkkkklll
biedronkowe - zbyt mokre i brzydko pachna cleanic - ok pampers - super bambino - ok

Gość danudiam
wy chyba nie używacie 24 na dobę samych chusteczek? :-/ wyżej ktoś napisał o przemywaniu wodą i ma rację. jak można być w domu i używać chusteczek? weźcie sikajcie, srajcie przez tydzień i wycierajcie się samymi chusteczkami. ciekawa jestem jaką skórę będziecie miały. żal

Gość mama wikusi
ja używam chusteczek firmy pampers zapach mi odpowiada,są bardzo dobrze nawilżone zamiast 5 szt schodzi 1-2 max3 przy najgorszej kupie. używam wyłącznie pampersów firmy pmpers jak i chusteczek i zero odparzeń, uczuleń jestem bardzo zadowolona

Gość peme
ja najpierw używałam nivea ale małemu się tyłeczek odparzył, zaczełam przemywać wodą i nastąpiła duża poprawa, później dostałam w prezencie pampers sensitive a skoro pupa małego doszła już do siebie to postanowiłam wypróbowac i musze przyznać że są rewelacyjne tylko cena do kitu ale już nie eksperymentuje i zostane przy pampersach, przy mega kupie biegniemy pod kran:) choc te pampersy dają sobie rade nawet z giga kupskiem;) każdej pupie pasuje co innego hehe

My przetestowałyśmy różne :) mojej córeczce nie sprawia rówżnicy czym jej dupcię przecieram :) Lubię pampers sensitive, nivea, bambino, ale najbardziej odpowiadają mi dada zielone Najgorsze, moim zdaniem, te z rossmanna! są za suche!