Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Georgia 27 l

Moj facet sam jedzie na weekend majowy :(

Polecane posty

Gość ehhh................
Jak zostal poproszony o bycie swiakdiem na slubie i musial wyjechac na kilka dni zeby ustalic szczegoly to tez nie bylo mowy zeby sam pojechal. Odrazu dzwonil i pytal kiedy moglabym z nim jechac. I pojechalismy tam razem a ja poznalam jego citoki i wujkow a spalismy u jego dziadkow I tez jechalismy w maju w tym samym roku w tkorym byla ta majowka jeszcze przed zareczynami

Gość Georgia 27 l
do ehhh Nio własnie !!! Kocham Go, mimo wszystko jestem liberałem i nie widze nic dziwnego w spedzaniu czasu osobno ale.... Zadzwonic i zapytac, jedziemy razem, osobno czy ... moze masz plany. Nio a inna sprawa zadzwonic i oswiadczyc!!!

Gość ehhh................
Uwazam ze powinnas interweniowac i powiedziec ze jak czuje sie wolny to mozesz mu to tez w praktyce umozliwic Nagadalabym ze powinien mnie uwzglednic w wyjezdzie

Gość Georgia 27 l
Nie mam w zwyczaju komentowac, jesli uzna ze tak jest ok, zrozumiem. Kazdy sam odpowiada za to co nas spotyka, moze kiedys zrozumie ze taka postawa rani.

Gość Zgadzam się z ehhhh
Jeżeli facetowi zależy na kobiecie to myśli o niej i bierzę przede wszystkim Ją pod uwagę w swoich planach. Mój facet też nie wyobraża sobie gdzieś pojechać beze mnie, chyba, że wyjazd służbowy. Też spotyka się czasem z kumplami i nie mam nic przeciw, a ja z koleżankami, ale wiem, że ma mnie w głowie i nie zapomina, że istnieję !!

Gość Georgia 27 l
Dowiedziałam sie ze wszystko odwołał i postanowił spedzic ten czas ze mna:)) Odliczamy :))

Gość misiulaxxx3x
Dziewczyyn obudz sie ... zwiazalas sie z mega nie dojrzalym czlowiekiem ktoremu za bardzo na Tobie nie zalezy w przeciwnym razie zrobil by wszyskto zeby spedzic ten weekend z Toba... Skoro woli wypad z kumplami naj wyrazniej nie dojrzal do zwiazku ...

Faceci tak mają niestety. Lubią się wyszaleć z kolegami i o swoich damach serca wtedy nie myślą. Ja bym w takiej sytuacji zebrała koleżanki i też gdzieś pojechała - niech facet wie, że kobieta też się może dobrze bawić. Jakiś czas temu tak zrobiłam, pojechałyśmy z przyjaciółkami do hotelu Primavera w Jastrzębiej Górze - znakomicie się tam bawiłam, fajne miejsce. Oczywiście starałam się odprężyć, zrelaksować. Jak wróciłam do domu, to mój facet od razu mi pozazdrościł - ja byłam wypoczęta, a on po spływie zmarznięty i marudny:)

Dziewczyyn obudz sie ... zwiazalas sie z mega nie dojrzalym czlowiekiem ktoremu za bardzo na Tobie nie zalezy w przeciwnym razie zrobil by wszyskto zeby spedzic ten weekend z Toba... Skoro woli wypad z kumplami naj wyrazniej nie dojrzal do zwiazku ... moj to nawet na urop sam jezdzi Autorko uwazam,ze nic sie nie stalo-ma prawo sam wyjezdzac powiec mu tylko,zeby mowil Tobie o swoich planach