Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmaaaaaak

NIesmaczne jest to, że niektórzy wstawiają sobie dzisiaj

Polecane posty

Gość niesmaaaaaak

'słitaśne focie' na n-k zamiast zapalić znicz albo wstawić zdjęcie flagi z kirem... :O

Gość żałosna jesteś dziewczynko
Niech każdy przeżywa żałobę tak jak chce albo i w ogóle. To nie jest twoja sprawa. Ty np mogłabyś się pomodlić zamiast pisać głupie posty na kafe :)

Gość ej powiedz
No juz bez przesady... Ty na znak zaloby mozesz kafe opuscic. Zagnamy 🖐️

Gość niesmaaaaaak
NIeprawda, to jest nasza wspólna sprawa - wszyscy jesteśmy obywatelami Rzeczpospolitej Polskiej. Ale do niektórych pustych dzieciaków to nie dociera

Gość dla mnie tez to niesmaczne
chyba kazdy powinien miec rozum jak sie zachowac w takiej sytuacji. Nie byłam entuzjastka prezydenta, ale nie ma to akurat teraz nic do rzeczy, trzeba uszanowac zalobę, bo jest do niej powód.

Gość ej powiedz
zaloba zaloba, ale zycie toczy sie dalej, swiat w miejscu nie stanal.

Gość dla mnie tez to niesmaczne
na kafe weszlam zeby zobaczyc, jak ludzie to przyjmuja (inne fora tez czytam)- i jestem zalamana- mam wrazenie,ze jest tu kupa głupich gówniar, ktore maja wszystko gdzies , pisza nadal o penisach i innych bzdurach. Kompromitacja. To juz reakcje cudzoziemców na forach za granicą sa sensowniejsze.

A dla mnie glupota jest umieszczanie jakiś głupich świeczek i zdjęć z kirem... byle na pokaz... zastanówcie się o co wam tak na prawde chodzi... wszyscy jechali na prezydenta a teraz udaja i pokazuja jak bardzo go kochali... to jest dopiero niesmaczne i zalosne... smutno Ci?? to super ale zachowaj to dla siebie...

uważam, że "wirtualne znicze" (a więc tak naprawdę dwa nawiasy kwadratowe z gwiazdką w środką) są idiotyczne. Jak ktoś czuje potrzebę zapalenia znicza to niech go zapali w rzeczywistości, a nie posługuje się jakimiś kretyńskimi znaczkami.

I co da wstawienie na NK jakiegoś zdjęcia z flagą, zniczami itp? Sorry, ale dla mnie to porażka. Tak samo widziałam na śledziku coś typu "jeśli chcesz uczcić śmierć Prezydenta RP wklej to na śledzika" :O Co to ma być? Nasz świat schodzi na psy. Cieszę się, że już nie mam konta na tym chorym profilu.

Gość no i czytalam na onecie ze Kla
a gdzie go mam zapalic,kretynko?!!!adenozynotrójfosforanowa uważam, że"wirtualne znicze"(a więc tak naprawdę dwa nawiasy kwadratowe z gwiazdką w środką)są idiotyczne.Jak ktoś czuje potrzebę zapalenia znicza to niech go zapali w rzeczywistości,a nie posługuje się jakimiś kretyńskimi znaczkami.

Gość ja tam sobie nic nie wstawiam
Ani na n-k, ani na fejsie, ani na fotologu. Po prostu nic nowego nie wstawiam w tych dniach i tyle. Znicza zapaliłam pod Krzyżem Katyńskim, na Mszy w intencji Ofiar byłam. Ale nie zamierzam wstawiać czarnej wstążki w miejsce "zdjęcia głównego" na n-k. Wydaje mi się to bez sensu. Smuci mnie bardzo ta tragedia i śmierć tylu Ludzi na raz. I ich rodzin mi żal. Aktualnie jednak ciągle przeżywam swoją prywatną żałobę po śmierci Brata i niestety, choć może zabrzmi to brutalnie - jest ona dla mnie ważniejsza.

dla mnie też wstawianie tkz zniczy (czyli kilku idiotycznych znaczków) jest idiotyzmem . czemu to ma służyć? żałoba na pokaz? wszyscy znajomi muszą wiedzieć że mi smutno? nie rozumiem tego. rozumiem zapalenie prawdziwego znicza, to płomień, symbol pamięci, ale nie jakieś dziwne znaczki. tyle mają wspólnego ze zniczem ile wielkanocny wierszyk kopiowany i przesyłany do wszystkich na liście ma wspólnego ze szczerymi, świątecznymi życzeniami.