Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorotti

detoks

Polecane posty

Gość dorotti

Witam :) Ostatnio dużo artykułów pojawiło się o wiosennym oczyszczaniu. Chciałam się Was zapytać czy Wy już coś wypróbowałyście/liście ? Bo pomysł wydaje się nie zły, żeby się troszkę 'oczyścić'

Gość nie macie
żadnych sprawdzonych sposobów?

Gość kotekroztropek
a nie uważasz, że kafeteria gdzie cudem nr 1 sa leki i wszelka chemia to złe miejsce na takie pytania? miesiąc surowego jedzenia ( zero leków, zero kawy, zero obróbki termicznej, zero chleba itp) oczyści. Oczywiście na chwilę, bo to co w sobie zbieramy przez lata nie wyjdzie w miesiąc. Ale poczujesz się lepiej i będziesz wyglądać lepiej.

Gość dorotti
Kafeteria to moje ulubione forum, a na forum zadaje się pytania itp :) pewnie kilka propozycji preparatów będzie, ale będą też sposoby domowe. Ja szukam dobrego sposobu jakim by on nie był :) To ile taka kuracja trwać powinna? Przecież długo na jedzeniu zimnym żyć się nie powinno..

Gość gość
Ponieważ w okolicy, w której mieszkam nie mogłam dostać młodego jęczmienia zamawiam, go w sklepie internetowym pod adresem www.mlodyjeczmien2000.pl Zdecydowałam się na ekstrakt w postaci kapsułek i od kiedy je zażywam czuję się lżejsza i mam wrażenie, że nie zatrzymuje się w moim organizmie woda z toksynami. Polecam!

Gość gość
Ja sobie kupiłam zielony jęczmień w proszku i zamierzam go jesc codziennie do sniadania z jogurtem. To będzie mój detox od wewnątrz. Detox od zewnątrz tez już zaczęłam :) Postanowiłam coś zrobić ze swoją skórą. Jestem już po pierwszym zabiegu mikrodermabrazji korundowej i zapisałam się na kolejny. Skora wygląda o wiele lepiej, przynajmniej jeżeli chodzi o kolor i gladkośc. Dziewczyny warto iść na ten zabieg, ale jak macie do wyboru czy mikrodermabrazja diamentowa czy korundowa to wybierajcie korundową. Ja znalazłam świetny salon na stronie www.dobrakosmetyczka.pl

Gość gość
Mój ulubiony sposób na detoks to codziennie jedna szklanka wody z cytryną, miętą, imbirem i ogórkiem. A na resztę dnia polecam wyśmienite truskawkowe koktajle i zblendowane zupy kremy. Ja korzystam z Nutribulleta, który nadaje potrawom aksamitnej konsystencji i świetnie radzi sobie nawet z twardymi składnikami. Jak dla mnie must have jeśli chodzi o koktajle. Gdyby ktoś szukał ciekawych przepisów na soki to warto zerknąć tutaj http://nutriklub.pl/przepisy mają dużo przepisów na soki oczyszczające :)