Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minemine

czy facet, ktory nie kocha, moze pokochac jak sie dowie o moim uczuciu?

Polecane posty

Gość minemine

juz raz dodalam temat, ale mi zniknal.. pytanie jak w temacie, poznalam super faceta, wolnego, cieszacego sie obecnie wolniscia i chcialabym mu powiedziec o swoim uczuciu zanim mi go jakas inna zgarnie.. co o tym sadzicie?

Gość tak mi się wydaje
A skąd wiesz, że nic do Ciebie nie czuje? Może po prostu o tym nie mówi. Moim zdaniem powinnać spędzać z nim dużo czasu, ale się nie narzucać i dawać mu delikatne sygnały o swoich uczuciach. Zobaczysz jak to się rozwinie. Facet może sie wystraszyć jak mu prosto z mostu powiesz, że go kochasz, lepiej z tym poczekać. Trudno tez coś poradzić, bo nie napisałaś w jakich jesteście relacjach.

Gość tak mi się wydaje
A skąd wiesz, że nic do Ciebie nie czuje? Może po prostu o tym nie mówi. Moim zdaniem powinnać spędzać z nim dużo czasu, ale się nie narzucać i dawać mu delikatne sygnały o swoich uczuciach. Zobaczysz jak to się rozwinie. Facet może sie wystraszyć jak mu prosto z mostu powiesz, że go kochasz, lepiej z tym poczekać. Trudno tez coś poradzić, bo nie napisałaś w jakich jesteście relacjach.

Gość minemine
bo powiedzial ze mnie nie kocha, niepytany oczywiscie;P-taki bezposredni hehe, spotykamy sie na fajny seks i super nam sie razem rozmawia, a ja sie zakochalam ale mu nic o tym nie powiedzialam.