Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam na to sily

o co chodzi tym facetom? a moze ze mna jest cos nie tak??

Polecane posty

Gość faceci to głupcy

a jak ja mu pisze, ze jest mi zle ze tesknie za synem, ze czuje sie samotna, on mi pisze ze robi obiad! kuzwa nie rozumiem tego?? mam wrazenie, ze mu jednak nie zalezy.. ze sie nie zakochal. masz jasny dowod na to, ze zamiast pytac na forum nalezy sluchac swoich uczuc, wrazen, odczuc, intuicji - myslec a jak ktos wyzej napisal, nie slowa sie licza tylko to co za nimi stoi

Pewnie, przez telefon ma obowiązek wyczuć, co ciebie trapi. Koleżanko, widocznie nie znasz facetów. Jeśli powiesz facetowi, że jest OK, to dla niego tak będzie, bo nie będzie drążył tego tematu. Chciałabyś pewnie, żeby napisał, ja jest mu smutno i jest samotny. Jak facet jest romantyczny to źle, bo niezaradny. Jak facet jest pragmatyczny to źle, bo okazuje mało uczuć. I jak tu być mądrym?

Gość kokolina30
kobiety, nie wypowiadam sie w temacie ale błagam nie tłumaczcie męźczyzn (i kobiet też) tekstami typu "boi się zaangażowac bo go żona zdraszała" itp to tak naiwne i głupie że az brak słów

Gość kwiecein 13
Ja jestem z facetem od 1,5 roku i moj chlopak tez nie pisze jakis czulych smsow w sumie nawet rzadko piszemy do siebie!!Jak sie nie widzimy napisze coś typu "co tam?" I wiesz co wcale nie twierde ze Jemu na mnie nie zależy poprostu taki juz jest! I mysle ze za bardzo sie przejmujesz tym! Piszesz ze jak sie widzicie jest milo nie wystarczy?? wolisz zeby byl czuly przez smsy a na zywo nie bardzo??

Gość werfrwetr
kwiecein 13 poczytaj dokladnie o czym ona pisze najpierw. Goscia malo co obchodzi.

Gość kwiecein 13
No i co Ona tam takiego pisze?? Jak mozesz wnoiskowac po tym co ona napisala ze Jego malo co interesuje??Bo na jej smsa ze jej zle napisal ze obiad robi?Bo nie pisze jej co 5 minut smsa ?? Czasem stwarzacie sobie sami problemy!! Autorko to pogadaj z nim na zywo czy mu zalezy itp i bedziesz miala sprawe jasna bo mysle ze jednak forumowicze Ci tego nie powiedza!!Pozdrawiam i zycze powodzenia

Gość werfrwetr
I co z tego zez nim porozmawia. Powie jej ze mu na niej zalezy i tyle. Niech slucha swojego serca. Skoro czuje ze to nie to to po co ma sie meczyc. Widocznie oczekuja czegos zupelnie innego od siebie.

Gość werfrwetr
Jasne warto przed zerwaniem szczerze porozmawiac i wyjasnic sobie wszystko. Ale tylko po to.

Gość kwiecein 13
A skad taka pewnosc ze Jemu juz nie zalezy?? Skoro Jej nie odpowiada to pewnie ze lepiej sie rozstać!

Gość a pewnie ze niech ma
moze on nie umie albo nie lubi pisac czulych smsow, ja np tez tego nie lubie, jakby mi sie ktos zalil to nie widzialabym co napisac a nie odzywanie sie od wczoraj to nic niezwyklego, to wlasnie nastolatki pisza do siebie codziennie, normalnie ludzie pracuja, maja swoje zycie i po kiego pisac codziennie?

Gość światełko w tunelu???
weź się zapoznaj z kimś kto ma w życiu przejebane i będzie bardziej potrzebował Ciebie niż Ty jego.

Gość nie mam na to sily
i wszystko juz jasne..siedze sobie z drinkiem i placze..zdobylam sie na szczerosc, nie wiem jak to zrobilam ale chyba bardzo mi zalezalo ze tak postapilam, spytalam w prost czy mu zalezy czy to poczul czy nie bo ja sie pogubilam..dostalam odpowiedz juz to slyszalm w opowiesciach kolezanek, sama doswiadczylam pierwszy raz "jestes ok to ze mna cos nie tak z moimi uczuciami jest cos nie tak..", daj nam czas, badzmy przyjacilmi spotykajmy sie moze cos sie zmieni u mnie"..napisalam mu 'zegnaj'..

Gość nie mam na to sily
peklo mi serce..zakochalam sie co z tym fantem zrobic..jak zapomniec jak nie doszukiwac sie winy w sobie??jak!!!

odpowiedzia na prowokacyjne pytanie o rozepchanej cipce dalas nam wyrazny swoj portret psychologiczny ktory wszystko wyjasnia, dlaczego twoj wentylator zmienil sie co do ciebie.

Szczerze? Większość dziewczyn po 18 roku życia myśli dojrzalej od ciebie. Nie dziwię się, że ciebie olewa, bo zachowujesz się jak dziecko. Miłość przez SMS. Trudno tobie pojechać do niego?