Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka mała mała

szkoła a praca

Polecane posty

Gość taka mała mała

stoję przed ogromnym dylematem...chciałabym zapytać co o tym myślicie. Otóż kończe właśnie szkołe ekonomiczną i zastanawiam sie co dalej...mam możliwość pracy na stanowisku biurowym, oczywiście rozpoczynając studia w trybie zaocznym...jednak zawsze chciałam studiować dziennie. Nie wiem co wybrać. Bo niby i tu i tu uzyskam tytuł, z tym że przy studiach zaocznych mogę mieć już, tak bardzo porządane w dzisiejszych czasach doświadczenie. Jednak studia zaoczne to nie to co dzienne....czy ktoś z Was stawał pod podobnym wyborem? jak myślicie, który wybór wydaje się bardziej racjonalny?

jak masz znajomości to polecam studia dzienne, jak ich nie masz to zaoczne ;)

Gość ja trzy lata temu
musialam wybrac... poszłam na studia zaoczne. Za trzy miesiace sie bronie, a na koncie mam 3-letnie juz doswiadczenie w firmie (na stanowisku biurowym). Jedno i drugie ma swoje plusy i minusy. Ja osobiscie nie zaluje decyzji :-)

mnie sie wydaję,że to też zależy czy to jest jakaś renomowana uczelnia bo jeżeli nie to czy dzienne czy zaoczne to jeden wielki chu*

Gość taka mała mała
myslałam o publicznej uczelni...Kraków lub Katowice. Przyznaję, pracy nie szukałabym długo...muszę to jeszcze dobrze przemyśleć, w końcu to jedna z ważniejszych decyzji w życiu :) dziekuję