Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MOJA MA TO SAMO

DOBRA SPACERÓWKA

Polecane posty

Gość brak pomysłów.............
kup spacerowke z regulacja siedzenia od siedzacej do lecacej a nie do półlezacej, jak mały zasnie bedzie miał wygodniej

Gość MOJA MA TO SAMO
no wiem wiem, dzieki

Gość Mamiii
a ile ma dziecko?? ja mam jedna spacerowke maxi cosi taxi co mozna dolaczyc fotelik praktyczne gdy dziecko ma do 8 miesiecy

Gość MOJA MA TO SAMO
8 MIESIĘCY

Gość jesli łożysko jest
głupia rada. Wygodniej jest w półleżącej tzn o małym stopniu nachylenia. Moje dziecko nie znosiło spać na płasko i w gondoli musiało mieć poduszkę, więc spacerówka rozkładana na płasko była zbędna. No chyba ze ktoś kupuje spacerówkę na płasko, żeby potem podkładać poduszkę.

Gość ja mam coneco traper
i mimo rżnych opinii ja polecam. Jest lekka, skladma ją jedna ręką, wnoszę sama po schodach ( nawet z dzieckiem), zimę przeżyła ( i zaspy)

Gość odkryłam ze nie umiem oszczeda
najpierw pojedź do sklepu i przymierz dziecko , chicco ładnie wygladają , ale np. ja miałam model "trio for me" i miał bardzo wąskie oparcie, tzn.te boczki były sztywne , córcia jest szczuplutka a było jej ciasno , zwałszcza w zimie i na jesieni z kurtką i śpiowrkiem.

Gość werkaa
WISZKA to ty?????

Ja miałam Zooper Twist - po ok 1,5 roku użytkowania w sumie byłam zadowolona. Zaczęły tylko skrzypiec kółka - pewnie trzeba by naoliwić, i co jakiś czas wyłamywał sie ząbek przy zapięciu w pasie na bioderkach, ale na jednym tez dobrze trzymało:) Teraz synek juz nie potzrebuje spacerówki ale trzymam ją dla drugiego, myśle że spokojnie wytrzyma:)