Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grubasek1111

Jestem gruby

Polecane posty

Witam jestemn gruby i zapewne brzydki nie mi sie oceniac ale w swojej ocenie jestem brzydki mam 17 lat i chodze do tech. gastronomicznego na ironie ;0.No ale do rzeczy. Mam pytanie czy mam wogole szanse u dzieczyn musze powiedziec ze dbam o higiene myje zeby nosze czyste ubrania kompie sie i nie jadam w fast foodach nie uciekam od cwiczen fizycznych cwicze na w-fie gram z kolegamio w pilke nozna czy w koszykowke i tak wogole podoba mi sie kolezanka z klasy nie wiem czy wogole warto probowac zarywac prosze o pomoc prosze wyrazac wszystkie opinie krytyczne tez jak najbardziej

Gość 37 lat hmmm piękny wiek
najważniejsza pewność siebie :) ale radzę schudnąć, wzorem niektórych słynnych kucharzy; lub dobrze się uczyć i zostać wybitnym mistrzem sztuki kulinarnej - dziewczyny same się znajdą;)

Gość buahahahahahahhaahahah
najwazniejsze ze sie KOMPIESZ...reszta to pryszcz :D:D:D debilu:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość dlaczego jestes gruby
czy Twoi rodzice lub dziadkowie tez sa grubi ?

uwazam ze to przez to ze jadlem za duzo chipsow w dziecinstwie kiedy byly pokemony w chipsach i jadlem je na potege zeby tylko znalezc jakiegos bo jak mialem tak 5-7 lat to jeszcze nie bylem taki gruby

powiem Ci tak mój facet ma brzuszek ale szczupły tyłek i nogi i ogólnie bardzo mi się podoba, ale on jest z natury przystojny.. postawny. a jeśli jesteś takim typowym grubaskiem to hmm... no wg mnie to spora bariera dla dziewczyny. chyba że masz fajną twarz głos dłonie..

żeby schudnąć nie wystarcz raz w tygodniu powrzucac paru pilek do kosza, zeby osiagnac miarodajne efekty trzeba CODZIENNIE wylac litr potu chlopie, cwiczyć po 5h specjalnych cwiczen a nie wydaje ci sie, ze zrobisz jedna pompke i schudniesz? sam zobacz jak ci znani aktorzy czy piosenkarze cyz prezenterzy sie trzymaja? bo oni CODZIENNIE zapierdaszaja, żeby utrzymać formę. niestety, nie zaslaniaj sie czipsami w dziecinstwie, teraz jets teraz i jak nie zacznies zintensywnie naprawde sie ruszac to nic z tego nie bedzie.

ja to wiem i cwicze ale to jakos nie wiem a chcialem sie dowiedziec czy tak jak teraz wygladam mam szanse na dziewczyne

Gość skrepowana
Pewnie że masz szanse. Po pierwsze - przecież są dziewczyny, które kręcą grubaski i to jest normalne, po drugie: jesteś młody, wiec pewnie spotka Cie jeszcze nie jedna porażka ( jak każdego) więc nie zrażaj się jeśli teraz laski do Ciebie nie lgną; po trzecie: osobiście uważam że facet nie musi być ładny - pewność siebie, inteligencja, poczucie humoru to klucz do sukcesu. głowa do góry

Gość ja tam nawet go lubie
zależy ile masz wzrostu, ile ważysz, jakie masz proporcje, czy jestes tylko postawny czy bardzo gruby i galaretowaty, no a poza tym to oczywiscie to co masz w głowie ,i jak sie odnajdujesz miedzy ludzmi

Mamy powiedziec ci czy masz szanse u dziewczyny z takim wygladem nie wiedzac jak wygladasz. Hymmmm... rzucmy moneta.

Przez żołądek do serca ! :D Mi bardzo by się podobał chłopak, który umie dobrze gotować :) A poza tym zawsze możesz się zapisać na siłownię i codziennie po lekcjach ćwiczyć. Będzie Ci łatwiej ukształtować masę mięśniową niż chudzielcowi.

Gość
wszystkiemu winne są pokemony :classic_cool:

Gość Skóra i kości
Jesteś jeszcze bardzo młody. Jeśli przeszkadza Ci waga, to dasz radę schudnąć.

Dziffka ma racje, nie mozna wszystkiego zwalac na pokemony. To tez ludzie! A na powaznie, w dwa miesiace mozesz schudnac +- 20kg bez wiekszego ruchu. Kwestia mobilizacji.