Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mogę się ujawniać 0000

konto na sympatii.

Polecane posty

Wiec prawda jest taka ze nie moge nikogo sensownego poznac. Niby mam dopiero 21 lat, ale nie bylam nigdy w dluzszym zwiazku. Mialam niby konto na fotce i mam na naszej klasie. Czesto ktos do mnie tam pisal, ale nigdy nic z tego nie bylo. No i taka prawda ze te serwisy nie sa nastawione na randkowanie. No i sie waham czy nie zalozyc konta na sympatii. Boje sie ze posiadanie tam konta to juz ostatecznosc i ze ktos znajomy sie dowie :o Ma ktos konto na sympatii i poznal tam kogos wartosciowego?

Ja w realu poznałam jednego dość fajnego gościa z sympati:) A teraz pisze z takim drugim też wydaje sie byc nie głupi,ale to sie okaze:)

moze ktos jeszcze ma jakies zdanie o tym portalu? :P

Kiedyś byłam na sympatii i ilove.Większość tam obecnych,to ludzie,którzy szukają kogoś do bzykania na boku.Spory procent to ci którzy siedzą na tych portalach już kilka lat i szukają księżniczki z bajki,abo sami niewiedzą kogo.Pewnie są też jacyś normalni...ale osobiście nie poznałam .

Gość generał arkady wytrzeszcz
Katherines a miałaś na profilu zdjęcie swojej facjaty ? ktoś był takim masochistą ?