Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrzosowaa

dla tych co prowadzą nudne życie

Polecane posty

ustępujesz mu pewno i sama napisałaś , starasz się go nie denerwować. Ja bym się wyniosła ale ja to jestem mocna w gębie :P na pewno bym tak powiedziała

no, ja też uważam, że nasza rozmowa jest nudziarska :D najciekawsze dla kafeteriuszy są dyskusje o seksie i jedzeniu kupy :p męska pomarańcza perfeksjonista :) szacunek... chciałabym mieć w sobie tę cechę :) mi akurat brakuje wytrwałości w zgłębianiu tematu, nie mam w sobie za grosz cierpliwości... wrzosowa wiem co mówię, bo akurat leczyłam się u psychiatry :o nawet najbliższa rodzina się wstydziła :)

Gość lolka555
a co mam robic przeciez ne bede go denerwowala jeszcze bardziej i nie mam gdzie sie wyniesc bo wyprowadzilam sie z domu bo moim rodzica nie podoal sie moj zwiazek roznica wieku i to ze marnuje sobie mlodosc a ja nie chce dac im tej przyjemnosci ze mieli racje

Gość wrzosowaa
lolka555 ja bym tak nie mogła zyć :( awantury 6 rano o kawę to jest straszne ,to on powinien ci szykowac sniadanie i serwowac kawę kobieta nie moze sie tak poswiecac robic z siebie niewolnice zrób cos z tym bo bedzie jeszcze gorzej :(

nieznana mam czasem wrażenie, że z rodziną to się czasem najlepiej jedynie na zdjęciu wychodzi :) Nie ma co się przejmować

Dla siebie to nie zawsze robię coś dobrze ale jak już się zadeklaruję że coś zrobię to siedzę i np 2 tyg aby to zrobić w formie względnej a nie tak "na odpierdol " :)

lolka lekko nie masz :( Nie wiem co poradzić, może napisz do Niego jakiś list albo postaraj się z Nim porozmawiać szczerze tak. życie nie jest łatwe :(

Gość lolka555
najgorsze jest to ze ja jestem mloda mam 20 lat a on ma 41 nie wiem gzdie ja mialam glowe

Gość wrzosowaa
a wiec meska pomaranczko jak bedziemy mieć problem z kompem to wiadomo do kogo sie zwrócic ;) nieznana no powiedz w jakich my czasach zyjemy najblizsza rodzina sie wstydziła :-O ważne jest zdrowie najważniejsze !!!

ja tam się nie przejmuję :D rodzina bardzo mi pomogła zresztą... ale to zastanawianie się "co ludzie powiedzą" :) dobranoc

Gość wrzosowaa
lolka555 głowe masz na szyi :D głowa do góry fakt nie masz lekko,ale 20 lat to zycie przed toba ,może szkoda je marnowac z takim draniem! co bedzie za kilka lat ,moze ty udaj się do psychologa o porade ,mysle,ze warto

Gość wrzosowaa
co ludzie powiedzą ,,,,, wiesz gówno mnie to obchodzi :D dobranoc🖐️ meska pomaranczo no i bardzo dobrze,nikt nie lubi spartoczonej roboty ;) ja też już idę spać miło było 🖐️ proszę zaglądajcie :)

Gość lolka555
czasami wydaje mi sie ze moze to zazdrosc raz bylismy na imprezie dobrze sie bawilam zatanczylam z jego kolega jak wrocilismy do domu to urzadzil mi pieklo za nic ale z drugiej strony kiedy siedze w domu tez sie awanturuje sama juz nie wiem o co mu chodzi

Gość taka skromna24
Ja też prowadze nudne życie. koszmarnie nudne!

Gość delikatnaaa
Ja też mam nudne, życie...nwet nie mam pracy...siedzę całymi dniami w domu i czekam na niewiadomo co....:(

Gość wrzosowaa
dziewczyny dobrze trafiłyście :) usmiechnijcie się chociaż :) wcale dziś nie mam takiej nudy,dopiero wróciłam od kumpeli ktora jest mega optymistką :) a zaraz do kosmetyczki lecę

Gość wrzosowaa
delikatnaaa ty czekasz na cud ! wszystko się może zdarzyc jesteśmy tu by się wzajemnie wspierac w szarej egzystencji naszej

Gość wrzosowaa
ja już po zabiegu kosmetycznym :D wcale pieknie nie wyglądam :/ bo oczyszczanko było i bolało :/ pozdrawiam 🖐️

Gość delikatnaaa
Nie no, nie czekam na cud, szukam pracy, ale widzę ze bez znajomości to nic nie dam rady;/;/ co za kraj;/

Gość wrzosowaa
delikatna nigdy nie było łatwo o prace,czy teraz czy kiedys tam cóż moge ci poradzic,nie trać wiary szukaj!!!! ja też kiedyś miałam krótką przerwe i znalazłam :) i to bez znajomosci tobie tez sie uda zobaczysz :)

Gość jakie nudne
nuda....a co to jest? ciekawe, że ja nigdy się nie nudzę nigdy się nie nudziłam , ani w wieku dziecięcym ani teraz a swoje lata mam lubię rutynę i spokojność swoich zajęć mam tysiące, nie do przerobienia i czas zaplanowany na najbliższe kilka lat, bo brak czasu najbardziej uważam że każdy mój dzień jest po brzegi wypełniony wszystkim fascynującym mnie dla was byłoby to nieciekawe i drętwe współczuję wam upodobania do nudzenia się współczuję wam braku zdolności do radosnego przeżywania codzienności zdolność do bycia szczęśliwym z tym co mamy...to jest TO

Gość wrzosowaa
myslisz,że nie próbuję byc szczęsliwą,ja chce nią byc,jestem spokojna i takie jest moje zycie brak w nim szalenstw (no moze czasami ) nie bedę udawac ,że jest mi wspaniale

wrzosowaa czyżbyś szła jeszcze dzisiaj do pracy? :p :D

Gość wrzosowaa
🖐️nieznana tak zaraz rabne mocną kawke i czas sie szykować :( co tam u ciebie ekscytujacego sie wydarzyło????????????/

jak planowałam :) byłam na zakupach (kupiłam sobie śliczny żakiet, koralowy, wcięty, cudo), potem gotowanie i do pracy (gdzie aktualnie przebywam) :o

Gość wrzosowaa
ej no to super !!! najwazniejszy jest udany zakup dla samej siebie :D moze pózno bardzo zajrzę na topik z pracy :) musze już sie szykowac,makijaz na noc ;) do pózniej🖐️ a ty zbieraj sie do domku :D

do 23:00 jeszcze mam trochę czasu :D do zobaczenia

Gość wrzosowaa
halloooo jest tu kto??????????? nudzę się :(

Gość wrzosowaa
oczywiscie w pracy :D