Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrzosowaa

dla tych co prowadzą nudne życie

Polecane posty

Pytanie jest jedno co dla kogo oznacza prowadzenie nudnego życia :) Rozumiem że topik jest dla osób, które uważają że prowadzą nudne życie o ich subiektywne odczucia :) :P Pewno moja siostra uważa, że ja mam nudne życie choć ja sama twierdzę że mam wesoło :) i nie uważam, że jest nudne czasem tylko bywa smutne :(

Gość lolka555
to nie sa same wyzwiska awanturuje sie nie bije mnie ale potrafi mnie poszarpac poprostu mu odbija potrafi sie zdenerwowac bo ma zle poduszke na lozku

Gość wrzosowaa
meska pomaranczo a myslisz ,ze ja jestem jaka tez spokojna i nudna :( w sumie lubiana i miła ale co z tego inni są tak zajeci ,aktywni ,że brakuje im dnia zazdroszczę im tego

ooo, wyjazd tak :D mój ostatni był 2 lata temu, kasy brak, czasu brak :o

lolka nie powinien się wyżywać ale funkcje jaka Twój facet pełni jest ciężka i myślę, że ostro siada na psychikę :o

Gość wrzosowaa
lolka555 nie ma rady powienin chyba leczyc swoje nerwy,nie mam nic wspólnego z medycyna ,ale to może byc nerwica

Gość lolka555
tylko ze ja robie juz wszystko co moge zeby go nie denerwowac proponowalam mu nawet psychologa to powiedzial ze nie potrzebuje bo nie jest chory psychicznie

Gość wrzosowaa
nieznana u mnie odwrotnie na wyjazd kase mam,nawet kilka dni urlopu teraz wolnego bedzie ale samej mi sie nie chce bo nudno tak bedzie ja sie nie nadaje na samotne wyjazdy :(

lolka ludźmi chorymi psychicznie zajmuję się przede wszystkim psychiatra a psycholog rzadziej :P możesz mu tak powiedzieć nie wiem czy tylko się nie wkurwi :O

a ja i jedno i drugie :) znaczy nudzę innych a najbardziej siebie :p czasami myślę że jestem stworzona do wielkich rzeczy i duszę się w mojej szarej rzeczywistości :classic_cool: innym razem wolałabym zwyczajnie zniknąć... :o

Gość lolka555
on nie jest chory psychicznie tylko est duzo starszy ode mnie i powinien byc bardziej ustatkowany a nie sie tak zachowywac

Gość wrzosowaa
psycholog to nie psychiatra ! chyba potrafi rozróznic a zreszta w jakim swiecie my żyjemy,że ludzie myslą do psychiatry to wariat chodzi !

Gość wrzosowaa
kurcze jak sie cieszę,ze poznałam nudnych a wygląda,że raczej nikt tu nie jest nudziarzem :D moje nudne życie na jutro będzie wygladało tak rano kawa u koleżanki,potem kosmetyczka a potem do pracy na nocke :(

no niestety, idąc do psychiatry musisz się liczyć z tym, że łatka "psychola" będzie Ci przypięta :D na wieki wieków :p

Gość lolka555
ale nie wydaje mi sie zeby on byl chory psychicznie

Gość wrzosowaa
męska pomarańczko jaki jest twój ulubiony temat?

mój jutrzejszy superdzień :o rano: zakupy, gotowanie etc., potem 2 zmiana w pracy :o zero przyjemności

Gość wrzosowaa
lolka555 bo nie jest chory psychicznie tylko moze miec silną nerwicę a kto musi wiedzieć o tym,ze ktos był u lekarza oj nieznana nieznana :D

Gość wrzosowaa
nieznana black oj skąd ja to znam :-O oprócz gotowania oczywisssssscie :D ale pomyśl jak wrócisz z pracy zmeczona przyjemnie bedzie pospać ;)

Gość lolka555
najgorsze jest to ze on mysli ze mu wszystko wolno i ze nie znajd sobie nikogo innego teraz ma nocki i przychodzi o 6 rano juz od samego rana zaczyna se klocic budzi mnie o 6 tylko po to bym mu kawe zrobila

Gość macie racjer nawet
wasza roxzmoa jest nudna

Gość wrzosowaa
pytek_srytek stwierdzam jawnie :) jesteś najbardziej zajetą osobą tutaj 24 godz na dobe :)

to może się wynieść od niego. Wstrząśnij nim. Dałaś mu wejść sobie na głowę. On Cie nie szanuje a Ty jeszcze dookoła Niego skaczesz, mylę się?

Ostatnimi czasy dużo się zajmuję komputerami ( i ciekawi mnie to i jest mi to potrzebne) . Bardzo lubię muzykę (różną rock jazz ) i staram się jej oporowo słuchać ale w sposób bardziej świadomy wychodzi różnie . Najbardziej żałuje że nie jestem najlepszy (to trochę dziwne) ale poznając coś nowego staram się zgłębić temat i często ginę na długie godziny w rzeczy nie do końca potrzebnej mi ;)

Gość wrzosowaa
macie racjer nawet wasza roxzmoa jest nudna :D :D :D dzieki ale mnie rozbawileś bo my nudziarze jesteśmy! nie dziw się więc :D

Gość lolka555
sama nie wiem w jakim sensie skacze kolo niego