Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lulilulilaj

Najfajniejsze nicki na kafe;)

Polecane posty

Gość Lulilulilaj

Jakie nicki podobają wam się najbardziej?;)

JA Kaczki latają bardzo szybko (do 60 km/h) wywołując lotkami charakterystyczny gwizd (szczególnie krzyżówki); w czasie dłuższego lotu ustawiają się zawsze w klucz lub na linii prostej, skośnie do kierunku lotu. Kaczki są bardzo ostrożne i trudno jest je podejść blisko na otwartej wodzie, jedynie w lecie dosiadują dość twardo i niechętnie się podrywają. Cyranki, cyraneczki i podgorzałki różnią się pod tym względem od innych i dają się łatwiej podejść. Kaczka nurkuje bardzo dobrze. Zestrzelona nad wodą, jeżeli nie spadnie martwa, ginie myśliwemu z oczu, gdyż nurkując pod wodą dopływa do szuwarów lub brzegu i tam wystawia z wody tylko dziób albo wychodzi na ląd i ukrywa się w przybrzeżnych zaroślach.

Gość Lulilulilaj
:D Żal mi waszych podszywów. Mogę jeść jak Cię to satysfakcjonuje:O

Gość Księżniczka bez korony_19
Mi sie podoba Naczelny ham Kafe. Hah. Niewiem czmu..ale jest zajebisty.

Mój. ;D 🌼 Z innych to : ladaco and ławkers. ;) Świat jest zły Nie mówcie mi, że jest inaczej, bo i tak nie uwierzę Świat jest zły Coraz częściej się o tym przekonuję I w ludziach też jest coś złego - obojętność na drugiego człowieka, brakuje miłości we wzajemnych relacjach Świat jest zły Na szczęście są ludzie, którzy choć trochę zmieniają go na lepsze Świat jest zły Możemy jednak ten świat naprawiać, Musimy tylko czynić wszystko z miłością, Niech ona będzie wpisana w naszą codzienność.

Gość omfg omfg
zajebiste nicki to mają zawsze pomarańcze, czasem jak jakimś dojebią to nie wiadomo jak się zachować :P czarnuchy to średnie są.

Gość Naczelny^Cham Kafe
W obecnym systemie poprawności politycznej nie czarnuchy ale nicki afroamerykańskie :D

Gość omfg omfg
się poprawiam, nicki afroamerykańskie :classic_cool:🖐️