Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chwilowa irytacja

Jest tu ktoś z Opola?

Polecane posty

Jak w Opolu działa poczta? Chodzi mi o roznoszenie paczek. Czekam na paczkę od środy, została na pewno wysłana, a jeszcze do mnie nie dotarła. Nikt nie zostawił mi awizo. W jakim oddziale poczty mogę dowiedzieć się, czy mają moją paczkę? Głównym, na Krakowskiej? Bo w moim rejonie jest dużo poczt i teraz nie wiem gdzie trafiaja nieodebrane paczki :/ Polowałam na listonosza, ale nie złapałam go jeszcze :/

Gość Jest tutaj dziewczyna
ale po co ma sie ujawniać?

Gość njnhljxdlnsjns
A chodzisz do CH Karolinka?

Gość njnhljxdlnsjns
Bo ja też tam czasem sobie jadę. Wprawdzie nie jestem z Opola mieszkam 50 km od ale tak chciałam pogadać. :-)

Gość gonnngoollu
jaka ty głupia jesteś! nie wiesz, z jakiego oddziału pocztowego przychodzą paczki do ciebie? a gdzie je odbierasz jak dostajesz awizo?? poza tym to nie ty powinnaś zgłosić, że paczka nie dotarła a osoba która ją nadała, ona ma potwierdzenie nadania na podstawie którego może zgłaszać ewentualną reklamację

Gość njnhljxdlnsjns
Może zadzwonisz na którąś pocztę i zapytasz która poczta obsługuje wasz rejon, twoje miejsce zamieszkania? Bo skoro jest kilka poczt to pewnie są jakoś podzieleni.

Gość njnhljxdlnsjns
Irytacja a w jakiej miejscowości mieszkasz?

PIERWSZY RAZ MAM TAKA SYTUACJE, TO PYTAM! I Ty jesteś głupia, skoro wypowiadasz się, nie mając pojęcia o temacie. I niczego nie mam zamiaru zgłaszać - o tym, że mam taki zamiar też tutaj nie pisałam.

Gość njnhljxdlnsjns
Tutaj ci raczej nikt nie doradzi tylko wyzwie. Idź na najbliższą pocztę, zapytaj która obsługuje wasz rejon i tyle.

Gość njnhljxdlnsjns
Rozumiem cię ale 50 km w stronę Wrocławia czy Częstochowy, Dobrodzienia?

Gość wieśkaaa
Zadzwoń na pocztę przy dworcu, może tam ktoś ci pomoze

Gość gonnngoollu
kretynko!! jak mogę nie mieć pojęcia o temacie?? hahahaha chyba każdy normalny człowiek takie rzeczy wie jaką sytuację masz po raz pierwszy? że paczka do ciebie idzie?? a to ciekawe...

No tak, problem z czytaniem ze zrozumieniem ma dużo ludzi, dlatego nie martw się, nie jesteś sama. Jeśli dla Ciebie takie ciekawe jest to, o czym tutaj piszesz, to nie dziwię się Twojego zachowania. A teraz spadaj. 🖐️

Gość gonnngoollu
to nie ja mam problem z czytaniem ale ty z rozumowaniem. nie napisałam wprost, bo cię przeceniłam i sądziłam, że sugestie wystarczą, żebyś się sama domyśliła, że paczka przyjdzie na tą pocztę z której zawsze odbierałaś paczki!!!! a listonosza możesz w doopę jedynie pocałować, bo on paczek nie nosi

ZROZUM TO W KONCU, ZE TUTAJ W OPOLU JESZCZE NIGDY NIE ODBIERAŁAM PACZKI! CZY TO TAK CIEZKO ZROZUMIEC?! PISALAM JUZ TUTAJ O TYM! A TY CIAGLE IDZIESZ W SWOJE I PIEPRZYSZ GLUPOTY! I nie dalas mi zadnej sugestii, tylko robisz z siebie pajaca od poczatku, kiedy tutaj przyszlas. I tak, u mnie w miescie to wlasnie listonosz roznosi paczki. Jesli nie masz o czyms pojecia, to nie wypowiadaj sie i juz to dzisiaj słyszalas ode mnie. I jak widac MASZ PROBLEM Z CZYTANIEM, a nie ja z rozumowaniem.

Gość gonnngoollu
u ciebie na wsi chyba, sama pacuję 11 lat na poczcvie wiec mi nie pierdol ok, zapytaj listonosza o twoją paczkę, niech się z ciebie posmieje trochę wieśniaro

Gość gonnngoollu
no widać, że się w mieście nie potrafisz odnaleźć. a ja akurat jestem naczelniczką oddziału pocztowego wiec skrzynek pilnować nie muszę WIEŚNIARO :-P

A ja jestem bogiem, i co? I bardzo dobrze potrafię odnaleźć się w mieście. Własnie dlatego przyjechałam tutaj na studia, żeby nie siedzieć do konca życia na poczcie :) Poprzybijałaś juz pieczątki na listy?

Gość gonnngoollu
taaa....po postach widać, że pewnie pedagogikę studiujesz i to na prywatnej uczelni, ja już dawno studia skończyłam i właśnie dlatego jestem na takim stanowisku, do którego nawet na palcach wieśniaro nie dostajesz