Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nierówny Motylek

Dla kobiet: Masz niesymetryczne albo wystające "płatki" - WEJDŹ!

Polecane posty

Gość Nierówny Motylek

Wiemy chyba wszystkie o co dokładnie chodzi :-) Wiem, że jest dużo kobiet, które mają wystające płatki mniejsze spoza większych albo nierówne: jeden płatek mały a drugi znacznie większy. Ja mam tak od wczesnej młodości, od dojrzewania, w dzieciństwie się temu nie przyglądałam :-) Mam 31 lat. Do tej pory jakoś mi to zbytnio nie przeszkadzało, choć przyznam, że i zadowolona też nie byłam ale jakoś z tym żyłam :-) Moje płatki są niesymetryczne, różnej wielkości. Jedna jest krótka i ładna, chowa się całkowicie w muszelce natomiast druga jest teraz chyba moim utrapieniem :-( Jest bardziej pofałdowana, tak jakby podwójna i ma taki duży wystający spoza muszelki języczek :-( Miałam 3 partnerów. Jeden kiedyś coś wspomniał jak mnie dotykał, że są nierówne albo, że wystaje mi :-( Było mi nieco przykro. Nie chciał mnie zranić ...pewnie ale te słowa wspominam do dziś. Potem jakoś było OK. Teraz mam nowego partnera i nieraz się przyglądał w czasie np. pieszczot. Ale nic nie mówi :-) No bo co ma powiedzieć? Ale chyba nie jest z tym tak źle, bo wiele razy słyszałam, że mam ładną muszelkę, że im się podoba! Tak więc nie będę się przjmować tym defektem i Wy się nie przejmucie! Szkoda zdrowia i kasy na operację plastyczną! Naprawdę! Chociaż wydaje mi się, że lepiej jest mieć dwa płatki wystające tak samo niż jeden 2 razy większy (tak jak ja mam) ale co zrobić :-) Znalazłam stronę z różnymi wystającymi płatkami ale za bardzo nie widziałam nierównych :-) Jak ktoś znajdzie taką fotkę to chetnie zobaczę :-) To jest ten link (oczywiście dla pełnoletnich!): Large Labia and their Sex Appeal at SexyLabia.com Także dziewczyny łączmy się i nie przejmujmy! Chciałabym sprawdzić ile na ile kobiet, które tu zajrzą ma taką urodę. Jak tu wejdziecie to napiszczie czy oba wystające, nierówne, jeden wystaje, oba schowane itp. Ja się wpisuje pierwsza :-) Będzie nam raźniej i zobaczymy, że jest nas dużo i to normalne :-) 1. Nierówne, jeden płatek dużo większy i wystaje 2 ...

Gość FarFoceLLLLLL
Płatek :D Ty masz mozg grubosci opłatka....

Gość jest nas malo
i to nie jest normalne.

Gość nie kogusi tylko indyczy
hehehehe, indor miedzy nogami :D Chyba nikt nie bedzie wmawial ze to normalne :D

Gość gość 222
heh,racja. tzw.przerost formy nad treścią

Gość cicho cicho
Zaraz przyjda wsciekle motyle nieloty z odsieczą ;) Jak to mozna qrwa nazwac motylem.

Gość hewkiofdhewlifdjew
Jesteście okropni - mężczyźni! Z was też można się wyśmiewać :-) Macie krzywe wacki - prawie każdy! Nierówne jajka, w dodatku jedno wyżej drugie niżej. Większość ma paskudne obleśne główki, że aż obrzydza! Rzadko się trafia idealny, piękny, prosty, duży. Śmiać mi się chce jak widzę małego albo wątłego i w dodatku skrzywionego w którąś stronę wacka, hehehe....

Gość nie ma ze boli
"Macie krzywe wacki - prawie każdy! " Macie krzywe cycki, i nie prawie kazda tylko każda :D Łyso ci ? :D

Gość ludzie nie szukajcie
I wisza takie zwiedle,biedaczki (wacki)

Gość hewkiofdhewlifdjew
Seks z krzywym wackiem jest do bani!

Gość nie ma ze boli
To sobie znajdz prostego :D Jak obrotna jestes to na jednych baletach sobie znajdziesz .

Gość Odezwal sie farfocel miedzy
nogami :D

Gość ależ problem wagi światowej
Już nie mam się czym przejmować tylko wielkością moich warg sromowych. Może jeszcze weźmiemy linijki, zmierzymy i będziemy wpisywały długość? A Panowie długość i grubość penisów. Ludzie, zajmijcie się życiem a nie pierdołami.

Gość 31 lat i taka głupia
???ja bym dała ci maximum 13