Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasieńkaaaaa50

KOMOROWSKI MAM CIE DOŚĆ

Polecane posty

Gość Kasieńkaaaaa50

Cholera..człowieku pusty...nie możesz poczekać z wyznaczeniem terminu wyborów do końca żałoby....masz 14 dni czasu!!!!14 dni...w poniedziałek możesz wyznaczyć...nie miałeś szacunku za życia uszanuj tych ludzi teraz.....

Gość eee nie ma czym się podniecac
jaka ty pusta jesteś, konsytucja nakłada na niego obowiązek. Kraj musi funkcjonować normalnie, przecież nie będzie w poniedziałek latał i wszystko na gwałt ustalał skoro dał klubom czas na zastanowienie sie nad terminem.

też na niego nie zagłosuje, o na pewno nie. wiem że dużo osób na niego nie zagłosuje...więc jeśli wygra to będzie zafałszowanie. zna ktoś innych kandydatów?

Gość przyganiał kocioł garnkowi
"Cholera..człowieku pusty...nie możesz poczekać z wyznaczeniem terminu wyborów do końca żałoby....masz 14 dni czasu!!!!14 dni...w poniedziałek możesz wyznaczyć...nie miałeś szacunku za życia uszanuj tych ludzi teraz...." Ty sama zupełnie nie masz szacunku dla tej tragedii i chcesz ją wykorzystać aby dokopać politykom których nie lubisz. Tym sposobem prowojujesz odpowiedź drugiej strony i zamiast ciszy nad trumną mamy walki POkemonów z PiSuarami. Jesteście wszyscy oszołomami nic ponadto.

Gość Kasieńkaaaaa50
A daj spokój co za pierdoły...zostanie mu jeszcze czas...koło tygodnia..kluby mogą się j7uż zastanawiać a decyzję można ogłosić chyba po żałobie???

Gość ale ty jesteś idiotka
Jasne teraz wszyscy mamy przestac chodzic do pracy i plakac. Zaraz powiem szefowi , ze ide do domu sie uzalac i nie bede wykonywac swoich obowiazkow:O Ale Ty jestes durna. Ze tez tacy ludzie maja dostep do netu:O

Gość jhyut
dokładnie pusta jestes , konstytucja nakłada na niego obowiązek!! A ty zajmij się mze czyms innym , a nie siedzisz na kafe i szczekasz nie mając zielonego pojęcia o niektórych sprawach

Gość pisowcy juz zaczynaja pluc
jadem:O

Gość zdecydowanie zgadzam sie z
autorka. Zaloba trwa tylko tydzien. On ma teraz tylko podac termin, to co jest - podac datte :O Za 2 miesiace i tyle... Wypadaloby przez tych 7 dni jednak wstrzymac sie od takich dzialan :O Nie ladnie...

Gość dfsfsd
ja uwazam, ze wybory powinny odbyc sie szybko, ale rowniez wybor prezesa NBP . W momencie przedluzania braku wladzy kraj i zlotowka moze byc atakowana przez spekulantow .

Gość bardzo dobrze swiat
idzie, dalej. Nie wszyscy moga usiasc i tydzien ryczec nic nie robiac. A zwlaszcza osoba pelniaca taka funkcje. Czym szybciej tym lepiej. Zaloba i tak trwa juz od weekendu, trzeba isc dalej.

ja do tej pory byłam za PO albo jakąś niszową partią,ale od teraz koniec mojego poparcia dla karierowiczów. PIS był zbyt konserwatywny ale nie widzę teraz innej opcji.

Gość Alexxxxxxa
Dla nas obywateli ważne jest, aby państwo dalej funkcjonowało sprawnie. Komorowski dał klubom czas na przemyślenie. Czy oni wszyscy siedzą i płaczą? Nie, życie toczy się dalej. Konstytycja nakłada na niego obowiązki jako na marszałka sejmu i jak ich nie dotrzyma, to PiS pierwszy wydrze mordę, że "zdrada stanu". My też chodzimy do pracy, dzieci chodzą do szkoły, Komorowski tez tylko wykonuje swoje obowiązki. Czy to w jakis sposób uwłacza zmarłym?

Gość krrrrrrrrrrrrr
ja jestem za PO , nie podoba mi się zachowanie PiS, które w takiej sytuacji tak sie zachowuje i pluje jadem

Gość niech sie toczy dalej
wiadomo, nikt im nie kaze siedziec i plakac. Ale tamat wyborow prezydenckich powinien zostac wstrzymany do czasu zakonczenia zaloby... To jak w sredniowieczu - umieral krol i juz dzielono skore na niedzwiedziu, juz sie tlukli o korone, by w dniu jego smierci oglosic sie swiatu... Przeciez to tylko tydzien, mozna sie wstrzuymac, kraj przez ten tydzien bez tej decyzji nie ucierpi ;)

Gość dla mnie strojenie smutasow
i takie zachowanie na pokaz wcale nie swiadczy o boku. Nie oceniam nikogo po tym jak przezywa. Jaroslaw na pewno najbardziej zostal dotkniety ta tragedia i nikomu nic do tego, ze ma inna mine niz bysmy chcieli :O

Gość Karinaaaaaaaaaaa83
Al słuchajcie...tak sobie myslę, że może i autorka ma trochę racji?Przecież nikt nie przeczy, że oni tam mają siedzieć i płakać..i każdy wie, że Państwo am funkcjonować..ale z ogłoszeniem dnia wyborów można chyba poczekać do pochowania prezydenta.. Tak moim zdaniem nakazuje szacunek do drugiej osoby..

Gość Karinaaaaaaaaaaa83
A co do przezywania...ludzie nie macie chyba sumień...nie każdy musi płakać..i rwac włosy z głowy...weźcie pod uwagę, że on się musi trzymać..matka braci jeszcze nie wie o śmierci Prezydenta...

Gość jhyut
autorko , a data wyznaczona ???? Bo ja nic nie wiem !

Gość a co ma ustalenie daty
wyborow do braku szacunku dla zmarłego ? datę mozna ustalic i juz, gorzej jakby przed pogrzebem oszołomy zaczely kampanie wyborczą

Gość jasne teraz bedziemy
tydzien czekac, pozniej cos wypadnie i za chwile termin minie i pisowcy beda mogli wieszac psy na komorowskim ze nie wywiazuje sie z obowiazkow:O Ludzie, czy wy zmysly straciliscie???? My tez chodzimy do pracy i szkoly i nie uzalamy sie caly dzien. W szkole uczymy sie a w pracy pracujemy. komorowski ma takie zadania i niech je wykonuje a nie tylko siedzi i ryczy:O

Gość owszem to innowierca
co Ty mówisz?? jakto matka nie wie jeszcze?

Gość zaloba trwa tylko tydzien
mozena przez ten tydzien sporo zrobic i na prawde akurat ustalenie daty kolejnych wyborow prezydenckich, jak tragicznie znarly prezydent nie zostal jeszcze pochowany jest dla mnie troche nie na miejscu... I tez nie kaze nikomu wyc do ksiezyca i sie umartwiac. To kwestia szacunku wg mnie i tyle. Nieladnie to wg mnie wyglada...

Gość matka Kaczynskich jest ciezko
chora, lezy w szpitalu i zeby nie pogarszac jej stanu nie poinformowano jej o tragedii.,.. Jaroslaw Kaczynski odwiedzajac ja musi udawac, ze wszystko jest ok. Wyobrazacie sobie? Musi byc silny za 2, a Wy tu piszecie, ze chodzi ze skwaszona mina :O

Gość dobrze ze komorowski
ma szacunek do polakow i do polski i wykonuje dobrze swoje obowiazki. Wielki szacun panie Komorowski 🖐️

znowu ściema i żerowanie super expresu na uczuciach i szukanie sensacji . a wp.pl oczywiscie zamiast samo weryfikować prawdę kopiuje http://media.wp.pl/kat,1022941,wid,12166498,wiadomosc.html?ticaid=19fb3 co za dno. I matki na pogrzebie syna nie będzie?! strasznie to dziwne...zdrowie zdrowiem, ale najgorsza prawda byłaby tu lepsza , co będzie jak ona wyzdrowieje i się dowie że Oni umarli, był pogrzeb i nic nikt nie mówił?

Gość matka Kaczynskich jest ciezko
ona nie pojdzie przeciez na zaden pogrzeb :O To sa prawdopodobnie jej ostatnie dni. Co jej pomoze prawda?

Gość Karinaaaaaaaaaaa83
Przecież o tym, że matka nie wie sam Bielan mówił więc to chyba nie jest człowiek który nie jest wiarygodny.. A ja obstaję przy swoim, że ustalić można teraz ale ogłosić kiedy ten dzień nastąpi..dopiero po pogrzebie...