Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosć!!!!

ide po zwolnienie

Polecane posty

Gość mam dosć!!!!

jestem zla sama na siebie. Poczatek ciazy bylo ok, zaczelo sie nieciekawie ok 11 tyg teraz 13. Od tego czasu siedzialam na urlopie w domu. a poprawy nie ma. ide po zwolnienie przez te 12 dni powinno mi sie polepszyc, tak bynajmniej twierdzi moja polozna!!chory ten kraj nie ma to jak PL cala ciaza l4 100%. wyc mi sie chce ze tak zle to znosze!

Gość przyszlą dobra mama
ale o co Ci chodzi?? To chyba dobrze ze 100% jest. Ja od poczatku ciąży na 4l jestem i nie narzekam

Gość mam dosć!!!!
chodzi o to ze ja w UK i dlatego wyc mi sie chce bo na prawde nie powinnam pracowac a musze wziasc zwolnienie a zapalca mi tylko za 12 dni sto procent potem niech sie dzieje co chce trzeba racac do pracy

Gość przyszlą dobra mama
Aha to nie zrozumiałam, sorki. Ja już 2 razy bylam w szpital a tak to caly czas leże w lożku, juz mnie troch kurwica bierze bo z chęcią bym wstala i posszla do tej pracy ale nie mogę, czego nie robi się dla malych skarbów. A tobie wspólczuje, ale co zrobią takie życie. Lepieje zygnuj z pracy bo naprawdę ważniejsze jest zdrowie, Potem możesz sama żałować ze nie zrobiłaś wszystkiego dla dziecka.

Gość mam dosć!!!!
wlasnie sie nad tm zastanawiam czy nie zrezygnowac badz byc na zwolnieniu dluzej i posiedziec w PL przez ten czas bo jednak trzeba tu za cos zyc a z chorobowego to oplace rach i pusto. a mamy tu dom do splacenia jeszcze pare miesiecy. nie wspomne ze dla dziecka tez trzeba bedzie niedlugo zaczac kupowac ahh.. po prostu masakra:(

Gość przyszlą dobra mama
my z mężem utrzymujemy się z mojego chorobowego (jego zarobki idą w budowe domu) staramy sie trochę oszczędzać ale te piękne kolorowe rzeczy dla dzidziusiów wpędzają nas w dziurę:) Szafa naszej córy jest większa niż moja a jeszcze się nie urodzila:)

Gość mam dosć!!!!
i jak na zlosc nie dostalam sie dzis do lekarza, porazka