Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeterianka252

Kobietki pomórzcie...

Polecane posty

Gość Kafeterianka252

Mam pytanie: staramy się z mężem o dziecko, wszystko ok, tylko nie wiem co się dzieje. Kiedy miał być rzekomo 2 tydzień ciąży, dostałam okres.Tylko taki dziwny trochę... Zawsze miałam 8 a nawet 10 dniowe, obfite miesiączki, teraz mam 5 dzień i wygląda jak końcówka... Już 3 dzień skąpy miałam... A chodzi mi o to, czy jest to możliwe, abym była w ciąży. Kochałam się w dni płodne itd... Dodam, że moja mama przez 3 miesiące ciąży krwawiła... Czy taki skąpy okres może świadczyć o ciąży? W ogóle jakieś anomalie miałam przed tym okresem... Nie chcę się rozpisywać, ale dla jasności opowiem: Nigdy przed @ nie bolał mnie brzuch, miałam tylko wahania nastrojów. Tydzień przed @ zaczęły boleć minie okolica jajników, czułam się jakby mnie czołg przejechał. Już nic nie wiem... Co o tym sądzicie?

Gość przyszlą dobra mama
ja jeż na początku ciąży mialam normalne krwawienie. Najlepiej zgloś się do lekarza bo może coś być nie tak.

Gość SanSanSan
zrob test i wszystko bedzie jasne jezeli jestes albo bylaswciazy wyjdzie dodatki

Gość Kafeterianka252
No właśnie chcę zrobić test, ale mam już dosyć patrzenia się na tą 1 cholerną kreskę... Nie wiem czy warto...

Gość Kafeterianka252
up

Gość Kafeterianka252
Wypowiadajcie się;)

Gość odkryłam ze nie umiem oszczeda
zrób sobie test z krwi - beta hcg , mi pokazał po 10 dniach od zapłodnienia. zwykły sikany test mi nie pokazał nawet bladej keseczki i byłam strasznie zawiedziona , chociaz wiem że to za wczesnie na sprawdzenie, a czulam siebardzo podobnie do ciebie , bol jajników itp, tylko nie mialam krwawienia. aha i miałam duzo tego owulacyjnego śluzu . jak wiedzialam ze jestem w ciazy , to zrobiłam za w terminie kiedy mialabym dostac okres , znowu test sikany i znowu mi nic nie wyszlo ! Takze ja tylko i wylacznie poleca ten beta hcg. Zycze Ci upragnnioego brzuszka :)

Gość Kafeterianka252
Tylko, że nie mogę zrobić bania krwi... Mdleję na jej widok, dostaję paniki... Wiem, że to chore...:) Spróbuję tym zwykłym... Trzymajcie kciuki, albo nie{żeby nie zapeszyć;)]