Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AAAAAAAAAAAAAHJAA

CIAGLE I CIAGLE TE SAME TEMATY ???? A

Polecane posty

Gość AAAAAAAAAAAAAHJAA

a mianowicie: czy jestem w ciazy - nie wiesz zrob test, jak nie z moczu to z krwi albo idz do lekarza a glupio nie pytaj. Skad mamy wiedziec jak wiekszosc sobie wymysla objawy... Nie odczytuj wynikow testu po pol godzinie !!! a pozniej sie glupio pytasz czy wynik jest wazny..... tak slaba druga kreska to ciaza.... waga dziecka - pytania ile wazy w 3 miesiacu, w 4, w 5 , w 6 ....ble ble sprawdz normy a jak cie cos niepokoi idz do pediatry Normy żywienia i wpowadzania posiłków sa wszedzie........ A PRZEDE WSZYSTKIM PRZEGLĄDARKA GOOGLE NIE BOLI !!!

ale w sumie po cos w koncu powstało to forum wiec co za problem ze sa poruszane takie tematy? jak ci przeszkadza to nie musisz czytac

Gość adelaaxx
ale fakt faktem, pytanie "czy jestem w ciazy" to szczyt glupoty, dziewczyna sama nie wie a obcy ludzie maja wiedziec? nie wiesz-zrob test albo idz do ginekologa

Gość xyz xyz zyx zyx
tylko po co ciągle powtarzać to samo??? Przecież już jest mnóstwo identycznych tematów, wystarczy poszukać! Widać niektórych myślenie boli bardzo!!! Polecam dwa poniższe adresy dodać do zakładek i używać kiedy tylko przyjdzie Wam do głowy jakieś idiotyczne pytanie typu "jakie imię dla dziecka?" "kochałam się z chłopakiem bez gumy, czy mogę być w ciąży?".... http://www.google.pl/ http://f.kafeteria.pl/szukaj.php?id_f=10 Nauczcie się używać mózgów!!!!

ale wy atakujecie inne osoby moze one potrzebuja zeby im ktos to potwierdził a wy po co to czytacie skoro jest to dla was głupie ja nie czytam tego co mnie nie interesuje a tym bardziej nie komentuje sama kiedys zrobiłam test wyszedł pozytywnie ale poniewaz byłam strasznie przejeta i tak bardzo chciałam aby to była prawda to na drugi dzien zrobiłam drugi test - potrzebowałam potwierdzenia ma moze niektore dziewczyny szukaja potwierdzenia na forum dla mnie nie ma tu nic dziwnego a najprosciej jest tylko krytykowac i obrażac

Gość AAAAAAAAAAAAAHJAA
ja rozumiem ze po to jest to forum ale takie pytania...i ciagle takie same....zasmiecaja forum po prostu...a wystarczy poszukac ....