Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkorzonyyyyy29

nienawidzę kobiet a oto dlaczego

Polecane posty

Gość nie czytalam wszystkiego
tylko poczatek i mysle ze czepiasz sie dziewczyn niepotrzebnie ze sa puste bo wola fajnych gosci.No sorry ale wazysz tyle co nic,jestes mniejszy ode mnie i czego chcesz?zeby dziewczyny na ciebie lecialy bo jestes np inteligentny i dobry.Poczytaj sobie o tym co kobiety maja zakodowane w genach od wiekow.Mamy zakodowane zeby szukac faceta ktory jest silny,ktory splodzi zdrowe duze dzieci,ktory nas wykarmi i obroni a ty moj drogi przypominasz dziecko wiec nie dziw sie ze masz.Kobieta chce faceta a nie dzieciaka do wychowania.No a poza tym mysle ze ty sobie chyba wybierasz zle obiekty pozadania,czyli dziewczyny u ktorych nie masz szans.Moze zamiast chciec laske zwroc uwage na jakas niska,niesmiala,nie za ladna dziewczyne i wtedy zobaczysz ze jednak nie wszystkie maja cie gdzies.Po prostu szukaj kogos na swoim poziomie skoro piszesz ze za ladny nie jestes.No ale jak to?przeciez ty pewnie nie ogladniesz sie za brzydka dziewczyna!!!!mysle ze musisz zaczac bo zostaniesz saaamm

Lepiej użalać się nad sobą i wieszać psy na Bogu ducha winnych dziewojach- masz rację ;] To nie ich wina, że im się nie podobasz. Cóż- życie. Wolał byś, żeby paniena była z Tobą z litości? Weź się za siebie, znajdź ciekawe hobby, zadbaj o siebie i wyjdź do ludzi. Dyskoteka nie gryzie. Ja też do najpiękniejszych nie należę, ale jakoś na dyskotekach podchodzą do mnie faceci, jakoś dwa lata temu znalazłam kogoś i jest nam ok. 'Widzisz belkę w oku bliźniego, a nie widzisz drzazgi w swoim oku'- mówi Ci to coś?

Gość wkorzonyyyyy29
Nic nie muszę I wcale wizja bycia samemu tak mnie nie przeraża, jak widzę Ciebie. :O Albo będę miał taką, która mi się podoba albo żadnej. Z jakimś pasztetem nie mam zamiaru się prowadzać. :classic_cool:

Gość kurdylebelle
prawda że kobiety są głupsze od mężczyzn to wpływ wiekowego siedzenia przy ognisku domowym i zajmowania się prozaicznymi rzeczami, pewnie że instynktownie lgną do silniejszych , większych i zasobniejszych facetów ale niektóre oprócz instynktu mają rozum i wygląd zewnetrzny na pewno nie jest u nich na pierwszym miejscu , to tylko media kierują taki wizerunek i tak faktycznie wpływ mediów na psychikę młodych ludzi jest katastrofalny i czyni wiele szkód w rozwijających się młodych umysłach, ktoś powinien się zająć tym problemem :P

Gość tylko pogratulowac hmm
Nic nie muszę I wcale wizja bycia samemu tak mnie nie przeraża, jak widzę Ciebie. Albo będę miał taką, która mi się podoba albo żadnej. Z jakimś pasztetem nie mam zamiaru się prowadzać. autorze przeczytalam to i juz widze dlaczego laski cie maja w dupie.To nie chodzi o to ze jestes malutki i chudziutki tylko po prostu najzwyczajniej w swiecie jestes DUPKIEM,PALANTEM,,CHAMEM I TYPOWA MESKA SWINIA i tylko sobie wmawiasz ze my olewamy cie za wyglad.Moze najwyzszy czas zastanowic sie nad soba,bo nawet pasztet z toba nie bedzie chial byc.A zreszta moze i lepiej dla tego paszteta..no to nie nie zastanawiaj sie nad soba tylko zostan sam do konca swiata i jeden dzien dluzej bo nie zaslugujesz na nikogo.

Gość kurdylebelle
lubię wszelkie pasztety i paszteciki i te w puszeczce i te luzem :D :D :D

Gość kiedyś byłam Sigyn
podpisuję się pod powyższą wypowiedzią. "z pasztetem nie będę.." OK, to bądź sam. będziesz oceniany po wyglądzie, skoro sam tak oceniasz. na marginesie: największa miłość mojego życia miała tyle samo wzrostu, co Ty. uwielbiałam to, że nie muszę zadzierać głowy, żeby spojrzeć mu w oczy. że mogę się przytulić i oprzeć policzek o jego ramię. był cudowny taki, jaki był. wzrost, twarz, kasa, ciuchy nie mają dla mnie najmniejszego znaczenia. podobają mi się długie włosy - ale np mój obecny facet ma krótkie i podoba mi się tak, że nie obejrzałabym się za innym, długowłosym. jakie mam obowiązkowe kryteria? gust muzyczny, priorytety życiowe, choć kilka zainteresowań MUSI się pokrywać z moimi. a jeszcze ważniejsze - to musi być dobry człowiek. uczciwy. cierpliwy. ciepły. na pewno nie zainteresowałabym się bufonem czy podrywaczem oglądającym się za każdą ładniejszą laską.

Gość Gingo
Nie wierze.. A tej kobiety tez bys nienawidzil? www.youtube.com/watch?v=eFFFz9cecL8

Gość wkorzonyyyyy29
DUPKIEM,PALANTEM,,CHAMEM I TYPOWA MESKA SWINIA i na podstawie wcześniej napisanego postu potrafisz to tak szybko stwierdzić? :O Powtarzam, nie zamierzam zastanawiać się nad sobą. Ja dobrze wiem czego chce, oczekuje. (cool) No ale spoko. na takie wywody mogą sobie tylko pozwolić kobiety, którym samotność dała się już we znaki i teraz straszą wizją dramatycznego życia w pojedynkę. błechehehehehehehhe

Gość wkorzonyyyyy29
I nie zapominajcie że jesteście tylko kobietami, co znaczy tyle samo że jak nie działa na was uroda, inteligencja to zwyczajnie można was kupić. I po sprawie. :classic_cool: Ma to nawet swoje dobre strony, bez żalu można taką kopnąć w duupę i kupić sobie nową. :D :D :D Kiedy ty będziesz się tułać z dzieckiem po ośrodkach dla samotnych matek, bo przystojniacha tatuś, spierrdolił porozsiewać swoje genetycznie idealne nasienie po świecie, ja w najlepsze będę się bawił z blondyną na wiejskiej dyskotece. :classic_cool:

Podoba mi sie Twoje podejscie autorze wątku. Kobiety nalezy miec w dupie, trzymac do nich dystans, a same przyjda do ciebie. Nie uganiaj sie za nimi. Nie masz sily fizycznej, ale po postach tu zamieszczonych widac, ze masz sile psychiczną. Kup sobie auto, jesli nie masz, pojdz na solarium, ogol sie na lyso, albo jakis ciekawyy fryz, uzyj zelu, a na takich laski lecą. Dzieki tym zabiegom nabierzesz wiekszej pewnosci siebie. Wiele kobiet twierdzi, ze takie "lalusie", jak nazywaja ten typ facetow, ich nei interesuje, a prawda jest taka, ze taki "lalus" nawet by uwagi na taka nei zwrocil, bo jest brzydka jak noc.

Gość wkorzonyyyyy29
Autor to żałosny duupek a takich wcale mi nawet nie żal. Już nie chodzi o ten żałosny wygląd zewnętrzny, tylko o całkowity brak osobowości. :O Dlatego twój post zalogowany userze jest tylko kolejną próbą wypełnienia jego pustki, czymś co już dobrze zna z TV gdzie czerpie najwidoczniej swoją widzę o świecie. :classic_cool:

"56 kg i 167 cm wzrostu"?? nie dziwię się reakcji lasek, skoro niejedna jest wyższa i waży więcej niż ty buahahahah :D

Gość wkorzonyyyyy29
Przecież na solówkę się z nimi nie będzie umawiał, nie muszą chodzić w tej samej wadze. :classic_cool:

Znam dwoch braci. Jeden mały grubasek, ma ok 34 lat w tej chwili. Jest starszy, byl z dziewczyna 10 lat, rozstali sie. Wzrostu ma 150cm. Jego mlodszy brat, jest szczuplutki, takie przeciwienstwo starszego i ma ok 160cm. Załadny to on nie jest, ale wiekszego ruchacza, jak on, to swiat nie widzial. Wloski do gory na zelu, solarium, jakies modne ciuchy, wychodzi z domu na imprezy z kumplami i rucha.

Gość wkorzonyyyyy29
Sarkozy też za wyskoki nie jest a jaką kobitkę sobie puka? Ciekawe jak on to zrobił ??? błechehehehhehehehe i kto tu coś mówi o hipokryzji :O Leszczyce :O

Gość Bye Bye Beautiful
Co tam wzrost ;) panowie wrzucać foto klaty a się obaczy :P

Gość Bye Bye Beautiful
i pauki oczywiście :classic_cool:

Gość siupsiupsiuppup
Kolego to nie dziewczyny sa puste lecz ty nie potrafisz uwidaczniac swoich atutów. Jestes typem męczennika wiecznie jak Ci sie coś nie uda obwiniasz za to innych. Sierotko nie dziw sie że tak sie dzieje bo prawdziwy mężczyzna jest silny a nie robi z siebie płaczacego dzieciaczka=/ takich "facetów" ktorzy probują poderwac dziewczyne na litośc powinno sie podetrzec o tyłek=/

Gość wkorzonyyyyy29
Nie popadajmy w skrajności. Kupienie sobie dresu i sprawienie wrażenia że na mądrej głowie włos się nie trzyma, do tego umiejętność wrzucenia kobiety jak worek z ziemniakami do BMW też od razu nie zrobi z ciebie mężczyznę. :O

Gość wkorzonyyyyy29
Widzę jakieś krótkie spięcie ;) Dajcie sobie lepiej buzi a ty Kmecha, czy jak ci tam nie zapomnij użyć taboretu/a ?! :O :D

pięćdziesięciokilowy cherlak chyba czynił aluzje do czyjegoś wzrostu :D

Gość Bye Bye Beautiful
To jak wrzucacie te szczurze klaty i wątłe pauki, bo se idę 💤