Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Snadder

Doradzcie - problem z dziewczyna!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Snadder

Jestem w 1 grupie z dziewczyna, ktora wpadla mi w oko. Niestety mamy malo zajec wspolnych (tylko kilka cwiczen) i jakos nie moge sie do niej zblizyc. Ona jest zawsze zabiegana, studiuje 2 kierunek i jakos nie moge z nia nawet porozmawiac na przerwach. Jak dzialac? WIem, ze nie ma chlopaka

Gość wrzuć na luz_
normalnie :) zagadaj do niej na przerwie czy miałaby ochotę i czas pójść z tobą na kawę, jeśli w tej chwili nie będzie dysponować czasem to wymieńcie się nr tel. i zgadacie się. powodzenia :)

Jesli bedzie gdzies siedziec w parku na lawce, wyciagnij fujare i chlasnij ja czlonkiem po policzkach- jezeli sie usmiechnie, jest juz twoja.

Gość SNadder
Czy to tak ciezko odpowiedziec powaznie? Mam problem i chce go rozwiazac. Jesli nie chcecie pomoc, to po prostu ignorujcie moj posy

Gość rf4t4rr4f
hehhehe super teksty :P

Gość wesioła_jagótka
Snadder, ja zawsze jestem poważna względem problemów innych ludzi. Myślę że powinieneś dopytać się innych co ona lubi, i starać się z nią zaprzyjaźnić... ...Nie tylko ty masz tego typu PROBLEM, mnie na przykład podoba się chłopak o 2 lata ode mnie starszy (a dotego zakochany bez wzajemności w mojej naj. przyjaciółce) Pozdrawiam, gdybyś mógł mnie także doradź...

Jak ona taka ambitna to masz małe szanse ale zaczep ją i umów się. Zaczepić / zagadać do kobiety jest dość łatwo gorzej nakłonić ją do czegoś np do wspólnego wyjścia. Zapytaj się jej na przerwie czy robi coś np w piątkowe popołudnie albo w sobotnie .

Gość wesioła_jagótka
męska pomarańcza , a co ty możesz wiedzieć? Co może wiesz jak jest kiedy jest się kobietą?!