Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdyhg6g

Plamienie implantacyjne.Ktoś pomoże?

Polecane posty

Gość gfdyhg6g

Witam.Mam pytanie dotyczące plamienia podczas implantacji zapłodnionej komórki jajowej.Otóż 30 marca skończył mi się okres.Był on nieco skąpy w widoczną przeźroczystą wydzieliną.Podejrzewałam ,że dni płodne mi się przesnęły bo brałam pigułki anty.W tym okresie współżyłam.Ok 11-12 dnia cyklu zaczęłam plamić,było krwi mało nawet bardzo.Dziś jest mój 20 dzień cyklu.Czy to mogło być plamienie implantacyjne? Czy można już wykonać test?"

Plamienie implantacyjne to kropelka krwi wymieszanej ze śluzem. Bardzo łatwo to przegapić jak się nie obserwuje wnikliwie swoich wkładek. Jeśli plamiłaś obficiej to polecam udać się do ginekologa bo plamienia śród cykliczne mogą być objawem np zaburzeń gospodarki hormonalnej.

Gość gguubbii
To chyba za wcześnie na plamienie implantacyjne. Raczej owulacyjne jak wyzej napisano. Albo z zupełnie innej przyczyny - moze masz jakąś nadżerkę, rozregulowały Ci się hormony, albo jakies inne nieprawidłowości, które najlepiej sprawdzić u ginekologa.

ja miałam plamienie implantacyjne i to była jednorazowa kropla. Piszesz, że brałaś tabletki anty, więc t o chyba nie to.