Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arghhhhhh

Jako facet mam dziwne podejście...

Polecane posty

Gość Arghhhhhh

Bo normalny facet myśli tylko o podrywie, dupa, cycki, itd. Ma raczej przedmiotowe podejście do kobiet. Nieraz też tak chciałem myśleć, podrywać i w ogóle. Ale chyba w głębi duszy mam inne podejście do tego. Do seksu miałem 3 bezpośrednie okazje i odmawiałem za każdym razem, bo nie czułem, że to jest ten moment i ta dziewczyna. Chyba zbyt idealistycznie do tego podchodzę. Nudzą mnie historie kolegi, która opowiada mi, że zmacał jakąś dziewczynę. Nie mam nikogo, nie czuję się na siłach, nie wiem kto mógłby ze mną być. Jestem trochę zagubiony prawdę mówiąc. Może jeszcze nie dorosłem do tych spraw.

Gość Dupa dupa Panie Paździoch
Podziwaic tylko ciebie .. Cieszy mnie to że są jeszcze faceci co nie patrzą na kobietę jako obiekt seksu!!! BRAWA !!! DLA CIEBiE!!

Gość prawdziwy facet z Ciebie

Gość zielona wielomax
a jak ci na imie zauwazylam prawidłowosc pewna... ze faceci o tym imieniu tak wlasnie maja ale to dobrze;p

Gość prawdziwy facet z Ciebie
nie to co inni tylko o zaliczeniu piszą

Gość Arghhhhhh
Imię mam na M. Domyślam się, że słabo skończę, bo jednak lepiej w życiu mają ci, którzy traktują kobiety przedmiotowo. Ale z kolei ja pantoflem nie jestem i nie pobłażam. Mam jedynie inne podejście. A jeśli dziewczyna sama siebie nie szanuję to ja oczywiście szanować jej też nie będę. No ale mam takie idealistyczne podejście.

Gość yolQa
Marcin? :)

Gość Arghhhhhh
Nieeeeeeeeeeeeeeeeee ;]

Gość yolQa
znam jednego faceta, takiego jak Ty. ma na imie Marcin i ma 22lata. ;) czy masz jakieś homoseksualne myśli czasem? to mogłoby mieć wpływ na Twoje podejście.

Niestety idealizm w świecie uprzedmiotowienia, znieczulicy, powierzchowności i bierności to ciężki kawałek chleba. Ale mimo to należy takie osoby podziwiać zamiast palcem wytykać, bo być może są zagubieni na tym świecie ale też bardziej "żywi" i zainteresowani :)

Gość zielona wielomax
na 300% michal hahahahah W I E D Z I A L A M:)

Gość avatiaria
Mylisz sie. Ja mam faceta ktory ma takie podejscie jak Ty i za to tez go kocham.

Gość ecwia22
A wiesz ze ja tez mam takiego faceta. Na poczatku to bylo dla mnie dziwne myslalm ze cos z nim nie tak ale peeting jest wiec jest git..sexu nie uprawiamy bo on tego nie chce narazie,mam bujna przeszlosc a on mial w zyciu tylko jedna kobiete i pewnie dlatego....

Gość Arghhhhhh
Jak tak to to chciałybyście faceta, który ma dobre podejście do kobiet. Jak się zdarzy taki to padają pytania o homoseksualizm. Was chyba naprawdę trzeba traktować jak przedmioty, bo wy nie wiecie czego chcecie.

Gość twin pack
aaa to sa jeszcze tacy faceci na swiecie? wow! bo ja szukam i same dupki mi sie trafiaja :((((

Gość Arghhhhhh
Wolałbym być takim dupkiem, co zresztą można zauważyć po niektórych wypowiedziach. Bo jak facet chce was traktować równo to wam się też nie podoba. Żałuję, że mam jakieś ideały i opory. Już dawno przestałbym być prawiczkiem, ale nie potrafiłem. Nie latam za dziewczynami, bo też mam opory, brak pewności siebie całkowicie tłamsi. A kolesie, którzy was traktują jak rzeczy mają lepiej, bo mają co chcą, a wy i tak za nimi latacie.

Gość Arghhhhhh
Nie mam powodu ;]

Gość Arghhhhhh
Nie podoba się to wyjdź z tematu.

Gość yfghhg
niesmialy i zakompleksiony i wszystko jasne

Gość wiesz to te głupki
co maja na jedną noc dziwkę się wpisują z tymi złośliwościami, olej ich ciepłym moczem autorze:-)

Gość maaaaaaatika
Arghhhh - zawsze chciałam być z kimś, kto tak podchodzi do tych spraw, więc nie generalizuj

Gość wiesz to te głupki
nawet jest się czym chwalić he, he że możecie mieć taką łatwą, a przed wami ona miała 100, ciemniaki

Gość Arghhhhhh
Tak, teraz pokażę, że jestem macho. Więc lepiej wyjdź już teraz.

nawet jest się czym chwalić he, he że możecie mieć taką łatwą, a przed wami ona miała 100, ciemniaki czytasz czasem to co piszesz?

Gość tak czytam
co piszę, bo naśmiewacie się z faceta który nie miał dziwki