Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mateusz_84

Młody pozna starszą

Polecane posty

Tyle ładnych, młodych... Nie stworzyłem tematu dla wypowiadani się na forum publicznym na temat mojego życia osobistego. Są oczywiście powody dlaczego teraz nie szukam. Miałem rówieśniczkę przez 6 lat i dostałem takiego kopa, że szkoda gadać. Teraz jestem wolnym człowiekiem i robię to na co mam ochotę. Jak w piosence: "Co dzień spełniam swe mareznia. Gołymi rękami dotykam nieba"

Gość niedostepna szatynka
to podszyw, ja tak brzydko sie nie wyrazam! ale macie zabawe podszywy! nawet tutaj!

Gość mnbvc1987
brunet na pewno się odezwę ale jutro dzisiaj spadam:):):*

ale jaki seks lubisz chyba mozesz napisac? bo nie rozumiem celu tej znajomosci . szukasz rozmow, pieszczot, czulosci, seksu itp czy moze czegos innego. Jesli seks to jaki?

Proponuję na początku każdej wiadomości pisać do kogo jest skierowana odpowiedź bo chyba wszyscy zaczynają się gubić. :)

Pytalam Ciebie Mateuszu_84

Gość mnbvc1987
czekaj na mnie skarbie

Nie potrafię odpowiedzieć dokładnie. To sprawa ustalenia z obu stron. Po prawdzie stworzyłem ten post w celach erotycznych i takie są moje główne założenia. Ale mam tą rzadką cechę, że uwielbiam rozmawiać, wymieniać poglądy. A co do sexu... subię wszystko oprócz dominacji.

Kazdy lubi co innego. Rodzaje seksu: oralny np. jakies fetysze może? przeciez ludzie sa rozni

Czyli oral obustronny itp wchodzi w gre

Fetysze jak najbardziej. Niestety zwykle ludzie myślą, że fetysz związany jest z ubieraniem skury czy lateksu. Ja np. jestem fetyszystą rajstop i pończoch. Nie to, że sam noszę (bo to bzdura trochę) ale są dla mnie zachwycające.

lubię miłość francuska, grecka ;) w obie strony :P :D chyba wszystko lubię oprócz robienia kupy na klatę :o :D

Ja nie umiem ustalac, wydaje mi sie ze to powino wyjsc spontanicznie. a nie siasc i ustalac next wg planow sztywno sie trzymac:( toz to nie seks

Niedostępna Ilu ludzi tyle fetyszów. sex oralny w obie strony jak najbardziej. Już pisałem. Lubię wszystko oprócz dominacji. O czymkolwiek pomyślisz to będę to lubił. A pomysłów jest sporo. Może nie dosłownie wszystko lubię ale toleruję :)

ja nosze ponczoszki kabaretki i wysokie szpilki :) p.s Co to jest milosc grecka?

Brunet Dobrze mówisz. Granice przede wszystkim. Niektórzy lubią delikatny klaps inni na serio postrzelone zabawy. Może dojść do nieporozumienia.

Gość przekora
Starsza kobieta .... poszukuję... mnie to wybacz proszę Mateuszu ale odrzuca! Mam bezmała czterdzieści lat ale nie czuję się starsza kobietą. Chociaż nie! przez chwilę się tak poczułam. Przez Ciebie :(

Temat rozwija się w zastraszającym tempie. Dałem się ponieść i odbiegam od tematu przewodniego. Post stworzony został dla zapoznania osoby starszej o kilkanaście co najmniej lat. Szkoda, że te właśnie osoby się nie udzielają. A wiem doskonale, że tu są. :)

Mnie nie kręcą anale wiec to odpada. Poza tym nigdy nie probowalam i nie zamierzam

40 lat to przeciez nie stara. Przekora napisz co lubisz bo Mateusz wszystko ustala przed.

Do przekora Piszę słowo "starsza" ponieważ jest dość ograniczony słownik na określenie damy w takim wieku. Można użyć "dojrzała" ale to tez może się nie spodobać. Może zostanę przy damie? A swoją drogą nie chciałem nikogo urazić. Przepraszam za to małe niedociągnięcie.