Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patkapatka

Wirus...prosze o pomoc..:(((

Polecane posty

Gość patkapatka

witam bardzo prosze o pomoc i o odpowiedzi...mialam robiony test na wirusa brodawczaka i wlasnie dzis sie doeiedzialam ze wynik wyszedl dodatni..jestem zalamana niewiem co robic co mam o tym myslec..prosze powiedzcie mi czy ktoras z was miala wynik dodatni jak byla diagnozowana i leczona w tym kierunku co moze oznaczac taki wynik dodatni czy to bardzo zle ze mna jest..i czy udalo sie ktorejs z was dziewczyny wyleczyc i jak z tym zyc..czy da sie z tym pogodzic..ja nie potrafie zalamana jestem..dziekuje za wszystkie odpowiedzi..

Gość .....z tego co wiem
z tego nie mozna sie wyleczyc masz to cale zycie. a mialas objawy jakies?tzn te tzn krostki?

Gość tez tak mamaa
a mialas objawy?????????? Z etgo co wiem,bedziesz musiala brac antybiotyki-mozna to uspic,ale malo procent an wyleczenie.Podreperuj ukl.immunologiczny!!

Gość patkapatka
zadnych objawow nie mialam ale zauwarzylam te klykciny niewiem czy to jest powiazane..a jak podreperowac uklad immunologiczny co mialas na mysli..masakra ...

Gość .....z tego co wiem
klykciny. hm ja tez to przechodzilam dosc dawno,podobno tyko droga plciowa mozna sie zarazic a ja mialam tylko jednego partnera wtedy wiec u mnie to bylo dziwne. ja dostalam plyn do smarowania condyline chyba na te klykciny, po kuracji mialam jeden nawrot tylko. po tym po paru miesiacach szczepionka i odpukac mam spokoj. z tego co mi lekarz mowil ze nawet po wyleczeniu tego na skorze wirus pozostaje na cale zycie w organizmie.

Gość patkapatka
dziekuje ci bardzo...a prosze powiedz mi czy moj partner ten sam od 4 lat czy moglam go zarazic i czy powinien sie jakos tez przebadac..jejku ja tez niemam pojecia skad u mnie sie to wzielo choc wyszedl mi wynik dodatni to i tal mam jeszcze miec wycinek pobrany do dalszych badan oby nic gorszego ni wyszlo...

Gość .....z tego co wiem
podobno mozna byc nosicielem dlugo i miec objawow, glownie mezczyzni. czyli ty lub on mogliscie sie zarazic duzo wczesniej a nie miec objawow a dopiero teraz ci wysypalo klykciny. nie wiem jak w przypadku twojego partnera ze jak nie ma objawow czy leczyc jakos. Tu tylko lekarz moze odpowiedziec na to pytanie.moj nie chcial nic sprawdzac leczyc.

Gość .....z tego co wiem
sorki do 1 zdania nie miec objawow

Gość patkapatka
dziekuje ci bardzo za pomoc..ciesze sie razem z toba ze masz to juz za soba i zycze duzo zdrowka..a mi niestety nic nie pozostaje jak tylko leczyc sie i czekac choc i tak jestem zalamana bo to ponac wiaze sie z rakiem masakra..pozdrawiam

Gość .....z tego co wiem
dokladnie i jest bardzo niebezpieczne przy ewentualnej ciazy trzymaj sie i nie daj sie wirusowi;)

Gość patkapatka
ale i tak jestem zalamana nie moge spac..przeraza mnie ten wirus.. :(((((((( boje sie...

Gość patkapatka
:(