Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuba1989

problem z dziewczyna

Polecane posty

Gość Kuba1989

Jestem tu nowy ale mysle ze mi doradzicie. Otóż, poznałem ostatnio dziewczyne. Jest ode mnie starsza o rok, studiujemy na jednej uczelni na tym samym wydziale, widzimy sie prawie codziennie. No i ona ma śliczna twarz, idealna, ladne wlosy, piekne usta takie duze. Jak zalozyla bluzke przylegajaca to nie zauwazylem jakis fald czy boczkow, normalnie ladne zbite cialko ale ona tak na pierwszy rzut oka wydaje sie taka wieksza od kolezanek pomimo tego ze nie jest opasła jakas. Spotykamy sie tak ok1,5ms jestesmy para. Ostatnio chcialem zaproponowac abysmy poszli na siłownie ale pomyslałem ze moze to zle odebrac, co myslicie? Jakie cwiczenia beda dla niej dobre? Ma takie dosc duze uda, reszta ok. Prosze o powazne odp.

Gość gimli
jak nie jest idiotką to się nie martw

Gość Kuba1989
Nie no jest inteligentna. W dodatku bardzo zabawna wesoła i pelna energii. Mozna jej sie zwierzyc. Charakter zajebisty, nie narzeka i mozna jej zaufac, ale kurde moglaby byc troche mniejsza...

Gość lukier 444
kuba wez sie ogarnij idioto! taka sobie wybrazles na co chcesz zmieniac? moze za pare lat ty bredziesz słoniem i wtedy byloby ci przykro jak by ktos ci kazal isc na silke.poza tym moze miec taka budowe ciala i tego sie nie da juz zmienic.co gorsza moze po silowni dopiero zrobic sie miesista.nara cepku

Gość Kuba1989
No ale ona juz jest taka jakby umiesniona, taka mocno zbudowana, od czego tak ma? moze przesadzam, sam nie wiem, doradzcie cos. może rower, basen???

Jesli jest umięśniona to siłownia nie jest najlepszym rozwiązaniem. A zresztą jeśli taką ma budowę, to żeby nie wiem co mięśni się nie pozbędzie- żaden basem ani rower nie pomoże. Jeśli darzysz ją uczuciem, to ją zaakceptuj.

Gość flash domestos
kuba ale debil z ciebie!!!! wspolczuje tej lasce, ze ma takiego glupiego chlopaka.....skoro nie mozesz jej zaakceptowac taka jaka jest to nie marnuj dziewczynei zycia...pacanie jeden!!

Gość jesteś pustaczkiem
myslę że mówisz o takiej budowie ciała podobnej do mojej, wszyscy mi zazdroszczą że mam wysportowaną sylwetkę umięśnione ciało, a ja czasami chciałabym być mniejsza, drobniejsza po prostu. Chodząc na siłownię można jeszcze sobie wzmocnić mięśnie, nic więcej, XZresztą ona pewnie na siłownię chodzi lub chodziła bo właśnie od ćwiczeń ja mam również takie ciało. Możesz ją najwyżej okroić i pozaszywać może wtedy będzie mniejsza

Gość Kuba1989
Ale ona NIE chodzila na silke! Wiec skad tak ma? Chce tylko jej dobra. Jedyny sport jaki uprawia to chodzenie, bo nie mamy auta.

Gość buncelBOB
Siłownia to pokazuje, że jeszcze nie jesteś dojrzały i masz bigoreksję.

Gość Kuba1989
Jeśli wypowiadaja sie teraz kobiety to rozumiem, ale jak faceci to o co kaman? Od dawna wiadomo ze faceci wola drobne kobiety czy nie?