Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość finish przeznaczony

kobiety , po co ta cała maskarada skoro

Polecane posty

Czarna porzeczka*--ile potrzebujesz by zaufać msc,2 rok? jaką masz pewnośc ze facet po zjedzeniu nie pójdzie do innej kuchni? wystarczy postawić sprawę jasno na samym początku,że interesuje cię tylko związek jeśli facet tez podobnie myśli,gierki będa krótsze

Gość finish przeznaczony
pyskacz jadowity to zależy przede wszystkim od stopnia głodu , nie będziesz się zabawiać godzinami będąc straszliwie głodna

będe:P właśnie,że będę:P aż nastąpi eksplozja tego "głodu":D jak jestem wygłodniała to też nie oznacza,że rzuce sie na padline zamiast na polędwice.:classic_cool:prawda?

Gość finish przeznaczony
*Sami* - kobieta decyduje jak chce sytuację , a facet widzi sytuację jak chce

Gość finish przeznaczony
pyskacz jadowity - jak nastąpi eksplozja to rzucisz się na padlinę , a na razie spokojnie delektujesz się sobą

wcale nie,kazda kobieta ma intuicję,zresztą niektórzy faceci nie ukrywają tego iż kobiety traktują jak bar szybkiej obsługi. Jeśli już znajdziemy w miarę normalnego faceta z którym da się porozmawiać,ma podobne podejście do zycia,seks nie powinien byc nagrodą tylko naturalnym krokiem do przodu.

Gość finish przeznaczony
pyskacz jadowity - sama polędwica choćby najlepsza nie smakuje tak dobrze jak w połączeniu

Gość finish przeznaczony
*Sami* po pierwsze - kobieta jest traktowana tak , jak sobie na to pozwoli - po drugie - seks jest jakimś końcem (zakończeniem) - a krok stawia się po nim , lub też nie

Gość finish przeznaczony
pyskacz jadowity - to już pewne zależy jak świeżym się jest

23:31 [zgłoś do usunięcia] finish przeznaczony *Sami* po pierwsze - kobieta jest traktowana tak , jak sobie na to pozwoli - po drugie - seks jest jakimś końcem (zakończeniem) - a krok stawia się po nim , lub też nie z tym 1 masz racje,dlatego udajemy ze nie chcemy ,by nasz szanowano 2 rzecz seks --to początek lub koniec czegoś pozdr

Gość finish przeznaczony
pyskacz jadowity - większość ludzi chce unikać niepowodzeń lecz ten strach im nie pozwala próbować

"seks jest jakimś końcem (zakończeniem) - a krok stawia się po nim , lub też nie" czyli wg Ciebie związki zaczynają się od sexu? coś w rodzaju kota w worku nie bierzemy?:D

Gość finish przeznaczony
zaraz wracam a wy dalej filozofujcie

"większość ludzi chce unikać niepowodzeń lecz ten strach im nie pozwala próbować" z tym się zgodze.tyle,że tutaj właśnie wracamy do tego co było napisane wyżej czyli -im bardziej kogoś poznasz i starasz się zaufać tym mniejszy lęk przed niepowodzeniem

Autorze, a po co tu ta Twoja maskarada? A nie lepiej wprost...dawno nie miałem kobiety..albo wcale i szukam.:D

Gość finish przeznaczony
pyskacz jadowity - związki zaczynają się od tego czy mi się podobasz czy nie i nie chodzi tu tylko o seksapil abc101 - to jest temat na forum a nie konkretny cel , moja gra tutaj polega na wymianie zdań , a nie na stwierdzaniu błędnych stanów emocjonalnych

Pyskacz, masz rację..po wypowiedzi autora wychodzi opcja:"mam i szukam":D

Gość finish przeznaczony
odniosłem się do stwierdzenia kota w worku nie bierzemy , bierzemy ale ma być odpowiedni worek i kot

Gość finish przeznaczony
abc101 zawsze mam oczywiste

Gość finish przeznaczony
nie weźmiecie bo to wy jesteście kotem w worku i w tym problem