Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość finish przeznaczony

kobiety , po co ta cała maskarada skoro

Polecane posty

Gość finish przeznaczony
poza tym wy tu sobie planujcie i układajcie a przyjdzie mięsożerca i wszystko wam rozwali , cóż....

Gość finish przeznaczony
pyskacz ja wiem że ty masz nieskończoność na sobie , która i tak się zakończy

przy układaniu klocków musisz wziąć pod uwage,ze zgubi ci się jakiś element,że zabraknie ci cierpliwości,że to co Ci z tego wyjdzie będzie ...kiepskie:) i być może zabraknie już ochoty na szaleństwo:P

pyskacz jadowity Dlatego nie szukam na siłę. finisz przeznaczony mięsożerca odpada, chociażby dlatego że nie jem już mięsa :)

przekonanie "znajdę akurat to czego szukam" powoduje,ze nie patrzysz na nic poza tym szukając możesz to zgubić więc moze lepiej nic nie zakładać

też przeżyłam nieudany związek ale poszczególne cechy wychodza z czasem,powoli dochodzisz do tego czy ktoś Ci odpowiada bądź nie nie jesteś w stanie stwierdzic,czy dany egzemplarz nie ma wad poprzedniego a odkrywając to z workiem pozbawiasz się przyjemności

Mam dość rozczarowań, czy odkrywanie z workiem pozbawia przyjemności ? A czy przyjemnością nie jest przebywanie razem i odkrywanie innych zakamarków tego worka ?

ludzie sa rozni i nie ma co oceniac kolejnego partnera ta sama miara bo to jest calkowiecie bez sensu. przezylam 2 konkretne a nieudane zwiazki. nie mialam problemu z zaufaniem kolejnemu bo po rpstu to by bylo wzgledem niego niesprawiedliwe.

Potrafię zaufać i wiele dać z siebie, ale do tego właśnie potrzebuję odpowiedniego partnera, żeby poczuć się stabilnie emocjonalnie.

najlepiej to wlasnie wedlug mnie podejsc do wszystkiego na poczatu na luzie i nie oczekiwac stabilizacji emocjonalnej czy jakichs innych szczytnych emocji. zycie trzeba brac takim jakie jest i co przynosi ci w danej chwili. tak ja uwazam i takie mam przede wszystkim priorytety. z szalenstwa moze zrodzic sie cos pieknego. a tym fajniejsze jest to im bardziej niespodziewane.

czyli trzymasz sie ustalonej kolejności:) z czasem jednak ustalenia pękają wraz z workiem;) ludzie są różni ale wiele zależy od klasyfikacji tych ludzi nie każdy odczuwa potrzebe zagłebiania się w zawartość dlatego też trzeba podchodzić ostrożnie

no wlasnie, mozna odpakowac jeden worek i drugi i trzeci i jeden kot bedzie byle jaki buro-szary, drugi dziki a trzeci calkiem fajny, rasowy nawet i moze nawet dluzej zostanie a nam pozostana wspomnienia po innych kotach - zreszta bylo minelo, fajnie ze bylo fajnie :) a ze sie znalazl na koncu taki fajny to tylko plus dla nas.

"tak ja uwazam i takie mam przede wszystkim priorytety. z szalenstwa moze zrodzic sie cos pieknego. a tym fajniejsze jest to im bardziej niespodziewane." o ile nikt nie zamknie sie w swoich zasadach

pyskacz jadowity co ma być to będzie. Czas wszystko pokaże, nie warto robić nic na siłę, czy na pokaz. Albo masz spotkać drugą połówkę, albo nie. Zresztą to mężczyźni adorują kobiety, więc ewentualnie mogę się spokojnie przyglądać rozwojowi wypadków - jeśli jakieś będą :)

pyskacz jadowity Dużo jest we mnie szaleństwa ale muszę spotkać równie szalonego człowieka no i znów wychodzi potrzeba podobieństw.